Kaan sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 11:12

Ürün, Gebze'den 9 Kasım'da yola çıkmış ve aynı günün gecesi saat 23.56'da GOP TM merkezine gönderilmiş. Daha sonra anlamadığım bir şekilde Bayrampaşa merkezine yönlendirilmiş. Bu sabah (11 Kasım) ve öğleden sonra 16.35'te tekrar GOP merkezine gönderilmiş. Eğer GOP merkezi bana daha yakınsa veya dağıtım GOP merkezinden yapılacaksa, ürünüm neden sabah saatlerinde başka bir merkeze gönderildi? Bugün, 12 Kasım saat 10.01'de GOP dağıtım merkezi tarafından teslim alınmış görünüyor. Gebze'den 9 Kasım'da yola çıkan ürün, 9 Kasım'dan 12 Kasım'a kadar Gaziosmanpaşa'da tur atıyor gibi görünüyor. Halen daha ürünün gelmesini bekliyorum. Gebze'den GOP şubesine 1 günde gönderim yapılırken, GOP şubesinden Fatih'e 3 günde gönderilmemesi anlaşılmaz.

12 Kasım 2023 11:15 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

12 Kasım 2023 17:05

Hala daha bir gelişme yok. Kendine kargo firması diyen koca şirket 15km mesafeyi 2 günde gidemiyor

13 Kasım 2023 10:38
hepsiJET Kargo Teslimatındaki Anlaşılmaz Gecikmeler

13 Kasım oldu ve halen kargoyu getiremediler. Her gün erteliyorlar. Rezalet bir sistemleri var.

Harun sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2023 10:14
"Sağ olun ürün elime sorunsuzca ulaştı"
Hepsijet Teslim Süresi 9 Aralık İken 12 Aralık Oldu

Seydi sonuçtan memnun

22 Kasım 2023 21:04
"Teşekkür ediyorum"
Hepsijet Kargo Firması Mağduriyeti
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
29 Kasım 2023 12:30