Hepsijet Kargo Dağıtım Personeli Şikayeti

15 Haziran 2024 21:11

15 Haziran saat 11.51 de Hepsijet personelinden saçma sapan sözler hararete uğradım. Bergama'da oturuyorum. En yakin alığa Hepsijet şubesi var fakat bir iletişim kuracağım bir numara bulamadım
Bu şekilde personeller mi yetiştiriyorsunuz ben şikayetçiyim gereği yapılırsa çok memnun kalırım

03 Temmuz 2024 00:54

Hepsijet alığa da çalışan personel bana hakarette bulunmuştu Fakat hala isine devam ediyormuş bunun bir cezası olmalıydı. Isine son verileceği söylenmişti oysaki. İnsanların için onca hareket işittim sonuçta. Gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum

15 Haziran 2024 21:15 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

21 Haziran 2024 10:36

Merhaba Sibel B. , Çözüm süreci ile ilgili bilgi paylaşmak için sizi aradık ancak ulaşamadık. Bu mesajı yanıtlamanız durumunda sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET

İpek sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2025 14:20
kargo-gecikmesi-ve-iletisim-eksikligi-nedeniyle-urunumu-alamadan-sehir-disina-cikmak-zorunda-kaldim-1.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
07 Kasım 2023 17:28
Akın sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 13:13

15 Ocak 2025 18:14

12 Temmuz 2024 16:20
hepsiJET Ürünümü 1 Günde Kafalarına Göre İade Ediyorlar.

hepsiJET Kategorileri