hepsiJET Geldik Evde Yoktunuz

hepsiJET Geldik Evde Yoktunuz
22 Haziran 2024 20:381.523
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

4 saat içinde kapınızdayız. RTS19061728505 numaralı gönderinizi harita üzerinden canlı takip etmek için lütfen linke tıklayınız. https://hpj.im/oqiaowk
22/06/2024 tarihinde bu mesaj geldi. Gün içerisinde evde 9 (dokuz) kişi olmamıza rağmen 'Geldik, evde yoktunuz' dendi. Gönderimin teslimi için adresimin yanlış olmamasına ve telefon numaram olduğu halde aranmadan iade süreci başlatıldı. Mağduriyetimin giderilmesi için kimseye ulaşamıyorum.

22 Haziran 2024 20:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

24 Haziran 2024 23:41

Teşekkürler

Hepsijet Teslim Edilemeyen Kargo

9 Temmuz 2024 17:19791

"Sorunu çözdüğünüz için teşekkürler."

22 Temmuz 2024 15:00658

"Benim için tek çözüm kargomun elime ulaşması olur demiştim. Genel merkezden arandım ve Zehra hanım kargomun tekrar bana ulaşması için çok yardımcı oldu. Süreç tamamlanana kadar da beni arayıp süreç hakkında bilgilendirdi. Kendisine teşekkür ederim"

Hepsijet Kargomu İadeye Gönderdi

Kargo Teslimatı Mesai Saatleri Dışında Yapıldı Çağrı Merkezi Taleplerime Dönüş Olmadı

11 Eylül 2025 13:031.577

"Twsekkurler"

Evde Olmamıza Rağmen Teslimat Yapılmadı İletişim Kanalları Kapalı

6 Ağustos 2025 22:52441

5 ve 6 Ağustos 2025 tarihlerinde Hepsijet tarafından teslim edilmesi gereken ITX245014484517001 numaralı siparişim için ...

Teslim Edilmeyen Kargolar Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Mağduriyeti

13 Temmuz 2025 15:04600

11 Temmuz tarihinde teslim edilmesi gereken 5 adet kargom, iki gündür “bugün teslim edilecek 4 saatte kapındayız” denmes...

1 Destek

Hepsijet Kodu Kabul Etmedi!

Hepsijet KoduKabul Etmedi!

Nazlı
Hepsijet Teslimatsız Firma - Teslim Edemeyen Firma!

HepsijetTeslimatsız Firma - Teslim Edemeyen Firma!

Barış
Hepsijet Kargo Takip Numarası Sorunu!

Hepsijet KargoTakip Numarası Sorunu!

Yusuf
Hepsijet Umursamazlığı!