Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Hepsijet Erciyes Dağıtım Merkezinin Keyfi Savsaklaması

08 Şubat 2024 12:48
Burhan'ın Teşekkür Mesajı
“Sosyal medya ekibinize teşekkür ederim. Kısa sürede sorunu çözüme kavuşturdular.”

02.02.2024 tarihinde bir e-ticaret sitesinden sipariş etmiş olduğum ürün aynı gün Hepsijet kargoya verilmiştir. Kargom 05.02.2024 tarihinde Erciyes Dağıtım Merkezi'ne gelmiş olmasına rağmen ve kargonun ürünü bu tarihte teslim edeceğini bildirmesine rağmen 08.10.2024 (4 gündür) hala teslim edilmemiştir. Sürekli olarak çağrı merkezlerini arayıp şikayet kaydı oluşturmama ve genel müdürlüklerine yazmama rağmen hala teslim edilmemiştir. Erciyes dağıtım merkezinin tamamen keyfi olan bu uygulamasını ise tamamen asılsız olan hava muhalefetinden dolayı teslim edilemediğini ileri sürmesi ise ayrı kalitesizliktir. Kargo firması tercih edecek olanlar etmesin. Almanya'dan yabancı bir siteden almış olduğum ürün bile bundan çok daha kısa sürede gelmişti. Hepsijet aynı şehir içinde 4 gündür ürünü teslim edemedi. Hepsijet kapatılmalı.

08 Şubat 2024 12:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

24 Şubat 2024 14:39

23 Aralık 2024 23:45