Öykü sonuçtan çok memnun

Acil Siparişlerim Kargoda Bekliyor

16 Aralık 2024 09:42
Öykü'nün Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri temsilcisi benimle hemen iletişime geçti ve sorunumu hızlı bir şekilde çözdü kendisine çok teşekkür ederim”

Hepsiburada'dan İki adet sipariş verdim. Bu siparişler benim için acildi Çünkü içlerinde sokakta baktığım kediler için aldığım ısıtıcı var ve havalar da çok soğuk malum. İki paket de cumartesi gününden beri Fethiye dağıtım Merkezinde hareketsiz bir şekilde bekliyorlar WhatsApp'tan ulaştığım müşteri hizmetleri temsilcisi de pek bir şey yapmadı açıkçası. 18 aralıkta teslim edileceğini söylüyorlar ama henüz kargoda bir yasam belirtisi yok maalesef. Talebimin çözülüp kargomun en geç 18 aralıkta teslim edilmesini istiyorum.

16 Aralık 2024 09:45 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

17 Aralık 2024 17:03

Volkan sonuçtan çok memnun

Volkan
27 Temmuz 2024 12:40
"12 gün gecikmeyle şikayet var sayesinde klimayı almayı başardık. Teşekkürler..."
hepsiJET Eksik Teslimat Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
hepsiJET Eksik Teslimat Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
07 Mart 2024 15:39
Yusuf sonuçtan çok memnun

06 Şubat 2024 14:59
"Genel müdürlükten konuyla ilgilenen şeymanur hanımefendiye özellikle mağduriyetimle ilgilendiği ve acil çözüme kavuşturduğu için çok teşekkür ederim."
Onur sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 11:49
Elgiz sonuçtan çok memnun

18 Ocak 2025 17:53
"Konu çözüme ulaştı ve telefonlar elime sağlam şekilde ulaştı. İlginiz için teşekkür ederim."
Yanlış Yönlendirme Ve Teslimat Belirsizliği Sorunu

hepsiJET Kategorileri