Şenay sonuçtan çok memnun

Hepsiburada Stanley Akıtmasına Rağmen Sorun Çıkarıyorlar!

05 Aralık 2024 13:37
Şenay'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü.”
04 Aralık 2024 23:09

Hepsiburada dan aldığım Stanley marka termos her yer inden akıtıyor ağzı açılıyor bir tuhaflık var ve iade talep ediyorum sahte olduğunu düşünüyorum zorluk çıkartıyorlar onarım diyorlar ve ben alalı daha iki ay oldu bin liradan fazla verdiğim bir ürün gereğini yapınız o ürünü iade alınız.

05 Aralık 2024 13:42 (Şikayetten 5 dakika sonra)

09 Aralık 2024 09:50
17 Aralık 2024 22:25

Sorunum çözüldü.

Hepsiburada'dan Aldığım Philips Lazer Epilasyon Cihazı Sahte Çıktı, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

02 Ekim 2025 15:15
hepsiburadadan-aldigim-philips-lazer-epilasyon-cihazi-sahte-cikti-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-3.jpg

Arnica Blender Rende Seti Tek Kullanımda Bıçak Dönmüyor, Garanti Değişim İstiyorum

18 Ocak 13:22
arnica-blender-rende-seti-tek-kullanimda-bicak-donmuyor-garanti-degisim-istiyorum-1.jpg
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 22:19
Birol sonuçtan memnun