İpek sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kampüste Uygulamasına Giremiyorum

10 Kasım 2023 11:58

Pamukkale Üniversitesi kampüsünde kullanmak için Halkbank Kampüste uygulaması indirdim hesap açtım açılışta banka kartı talep etmiştim geleceği söylendi ama banka kartım hala gelmedi ve Halkbank Kampüste uygulamasına şifre girdikten sonra sadece Paraf Kart olanlar kullanabilir diye uyarı geliyor. Halkbank Kampüste uygulamasına Halkbank hesabım olduğu halde giremiyorum. Çözüm bekliyorum.

18 Kasım 2023 14:25

Halkbank kampüste uygulamasını kullanmak için müşterisi oldum dört beş gündür kartın bana ulaşması için uğraşıyorum PTT Kargo'yla çalışıyorlar kaç defadır adres yok adres yanlış diye geri döndü bugün teslim aldım bu seferde gelen kartla kampüste uygulamasına giriş yapamıyorum müşteri hizmetlerini arıyorum 15 dakika bekledim cevaplayan yok bunun çözülmesini talep ediyorum.

10 Kasım 2023 12:16 (Şikayetten 17 dakika sonra)

10 Kasım 2023 14:24

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

İpek
İpek
18 Kasım 2023 17:32

Bu seferde kart geldi ancak bu kart türüyle kampüste uygulamasına giriş yapılamıyormuş bunun için şikayet oluşturdum geri dönüş olmadı diğer kartlar için başvuru kanalı bulamıyorum müşteri hizmetlerini aradım yine 15 dakika bekledim kimseye ulaşamıyorum yardımcı olunmasını talep ediyorum.

Halkbank Kampüste Uygulamasına Erişim Sorunu Ve Kart Teslimatı Gecikmesi

22 Şubat 2025 15:58

Halkbank Kampüste Giriş Yapamıyorum

20 Ekim 2023 16:55

Şengül
23 Ekim 2023 16:39
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Kampüs Uygulaması Şifre Sorunu Ve Erişim Engeli

19 Şubat 2025 17:42