H&M Para İadesi Yapmıyor

16 Eylül 2024 10:23

H&M online üzerinden satın aldığım ürünü iade etmemin üzerinden 14 günden fazla süre geçti, fakat para iadem yapılmıyor. Bununla ilgili firmaya 2 email atmış olmama rağmen hala bir gelişme yok. Kanunen mesafeli yöntemle yapılan alışverişlerde, satıcı, cayma bildiriminin kendisine ulaşmasından itibaren on dört gün içerisinde tüketicinin ödemiş olduğu bedeli iade etmek zorundadır.
Buna göre H&M firması iademi hemen yapmaz ise Tüketici Hakları'na başvuracağım.

İade kargo gönderi kodu: 201890320542
iade teslim: 31.08.2024
sipariş no: 62005215361

profile profile

Gülden
Gülden

Ben de iademi alamadım. 31 Ağustosta iade ellerine ulaştı, üzerinden 14 günden fazla zaman geçti. 2 eylülde müşteri hizmetlerini aradım, iadenizi aldık 14 gün içinde para iadesi gerçekleştireceğiz dedi. Bugün 17 Eylül para hala gelmedi. Kaç defa mail de gönderdim. Bugün "iadeni yeni aldık, 10 gün sonra ödeme ihtimalimiz var" gibi bir mail gönderdiler. Ama onun öncesinde kargonuzu bulamadık diye mail de gönderdiler! Müşteri ile dalga geçmektir bu. Para iadesi yapmamak için sürekli bahaneler üretiyorlar. Müşteri hizmetlerine mail gönderdiğinizde hem kargonun etiketinin, hem de HM sayfasındaki siparişler bölümünden geri gönderdiğiniz ürünün olduğu sipariş numarasının ekran resmini alıp göndermenizi tavsiye ederim. Parayı vermemek için direnecekler hala tahminimce. Müşteri kaybetmeyi önemsemiyorlar, yeter ki kasalarına giren para çıkmasın. Onu kar ettik zannediyorlar. Korkunç bir firma, kimseye önermiyorum.

Elif

Desteğiniz için teşekkür ederim. Bugün son kez email atıp Tüketici Hakları'na başvurmayı düşünüyorum.

Mücella sonuçtan hiç memnun değil

Mücella
30 Haziran 2024 14:34

Tayfun
23 Eylül 2023 14:43
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
11 Ekim 2023 20:26