Ömer sonuçtan çok memnun

15 Eylül 2023 13:04
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Gereken değişiklik yapıldı. Grundig'e teşekkürler.”

06/07/2023 Tarihinde Grundig vcr 6230 Robot Süpürge aldım. Çöp boşaltma haznesini, Kullanma kılavuzu ve hazne üzerindeki resimde göründüğü gibi klipse basarak açıp boşaltıyordum. Ancak klip kırıldı. Yapıştırdım fakat işlevini kaybetti ve su haznesine tutunan kısmı artık tutmuyor ve su haznesine geçen yerinden düşüyor. Bugünde takır takır sürtme sesi geliyor. Evimde Arçelik grubu ürünler kullanıyorum ve bunu da özellikle Grundig aldım. Ancak yaşadığım durum beni çok üzdü. Su haznesinin değiştirilmesini ve gelen sesin giderilmesini talep ediyorum. Umarım uzun süreli kullanma şansım olur da marka olarak seçenek çokça varken doğru karar verdiğimi anlarım. 5325****27

15 Eylül 2023 15:11 (Şikayetten 2 saat sonra)

18 Eylül 2023 22:03
grundig-vcr-6230-robot-supurge-2.pdf
grundig-vcr-6230-robot-supurge-1.pdf

Bugün servis geldi. Ses sorununu çözdü. Ancak çöp haznesi için ücretli değişim yapılabileceğini söyledi. Kendileri de kullanım kılavuzunda yeterli bilgi olmadığını kabul ettiler. Ancak garantiden değişim için yetkilerinin olmadığını söylediler. Gerek çöp haznesinin üzerinde gerekse kullanım kılavuzunda bu konuda yeterli bilgi olmadığını, çöp haznesi üzerindeki klips kullanılarak açılıp boşaltılacakmış gibi şekiller yönlendiriyor. Ancak buraya basarak açmak zorlayarak olduğundan kısa sürede kırıldı. Bu kullanım hatası değil. Kullanım kılavuzunda bu konuda yeterli bilgi olmamasından kaynaklı. Çöp haznesinin garanti kapsamında değiştirilmesini talep ediyorum. Ürünü Media Markt'den aldım. Onların kurulum ile ilgili sayfalarında Kurulum ile ilgi bilgiler de aşağıdaki şekildedir; ''Büyük beyaz eşyalarda ücretsiz yetkili servis kurulumu yapılmaktadır. Kombi grubunda ücretsiz kurulum hizmeti verilmemektedir. Klimalarımız ücretsiz montaj kapsamındadır. Bu kapsam sadece montaj ile ilgili işlemleri kapsar. Elektrik altyapı, karot ile delme, vinç ihtiyacı gibi ilave işleri kapsamaz. Maksimum boru uzunluğuna kadar olan malzemeler de ücretsiz kapsamındadır. Maksimum boruyu geçenler ücretli olsa dahi teknik olarak yapılmamaktadır. Grundig marka televizyonların kurulumu Arçelik yetkili servisleri tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. Kurulum zorunluluğu yoktur ancak tavsiye edilir.''

29 Kasım 2023 15:23

Gereken değişiklik yapıldı. Grundig'e teşekkürler.

Ayvaz
07 Ağustos 2024 21:25

Uğur
07 Mart 2024 21:38
Hatice sonuçtan memnun değil

Grundig Robot Süpürgede Sürekli Arıza Ve Servis Sorunu Yaşıyorum

Hatice
21 Haziran 12:41
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Robot Süpürgede Turbo Fırça Hatası Ve Garanti Dışı Temizlik Ücreti Şaşkınlığı

Yusuf
01 Mayıs 12:50