Grundig Vcr 6230 Robot Süpürge

07 Ağustos 2024 21:25

12.02.2024 tarihinde satın aldığım Grundig VCR 6230 robot süpürgem ilk aldığımda memnundum. Aradan belli bir süre geçti ve motorundan çekim esnasında garip sesler gelmeye başladı. Servis çağırdım, yardımcı oldular. Ürünümü değiştirdiler, çekim motorunda bir sorun gördüler ve 2. ürünüm geldi. Değişimden sonra 2. üründe de haritalandırmada sorun yaşadım. Lazer gözü arızalı çıktı, yine servisçi arkadaşlar geldi. Yeni ürün olduğu için değişim yaptılar, 3. ürünüm geldi ve 1. ayında yine motorunda bir sorun oluştu. Aldığımdan bu yana adam akıllı kullanamadım bile, sürekli servis gidip geliyor. Son gelmelerinde ise bu modelde bir sorun var, ben farklı bir model istiyorum dediğimde üst model değişimi girildi ve bana ₺11.110,00 gibi bir fiyat farkı olduğu söylendi. Çağrı merkezinden benim ürünüm zaten ₺12.000, istediğim model ise internette ₺14.000, arada ₺2.000 bir fark var ve benden ₺11.110 isteniyor. Ben üstüne ₺2.000-₺3.000 daha koyar zaten alırım, ücretli değişimin ne anlamı kaldı? Aradaki ₺2.000'yi ödeyip sorunsuz bir model istiyorum.

08 Ağustos 2024 11:11 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

08 Ağustos 2024 12:02

Geri dönüş yapıldı bilgi verileceği söylendi tekrar hala sorunum devam ediyor bekliyorum

08 Ağustos 2024 17:27

Tekrardan arandım değişim merkezinden yardımcı olunmadı parkende fiyatı üzerinden hesaplanıyormuş tam bir saçmalık her ay artık evimize servis çağrırız

Cevahir sonuçtan çok memnun

Cevahir
09 Aralık 2023 11:49
"Sağ olsunlar çağrı merkezinden arayıp sorunumu çözdüler ve yeni bir robot süpürge gönderdiler Teşekkür ediyorum özellikle çağrı merkezinde görüştüğüm adını hatırlamadığım bayan çok yardımcı oldu"

Grundig Robot Süpürge: Garanti Kapsamında Sorunlar Ve Yetersiz Performans

16 Mart 2025 02:31
Grundig Robot Süpürge: Garanti Kapsamında Sorunlar Ve Yetersiz Performans
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
29 Kasım 2023 18:19
"Süreç biraz sarpa sardığı için buradan serzenişte bulunmuştum fakat sonunda Grundig ve Arçelik servis pişman etmedi bu markadan gözüm kapalı alışveriş yaparım. Teşekkürler..."
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
04 Ocak 2025 17:37