Turgut sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 12:25

Merhabalar, Vatan Bilgisayar'dan almış olduğum 65GHU900 model Grundig marka TV'nin kurulum olduğu akşamında aşırı bir ışık sızması ve bulutlanma olduğunu fark ettim. Vatan Bilgisayar, kurulum oldu, 2. ele düştü TV dedi. Servis çağırdım ve karanlık ortamda normal, bu tür TV'lerde oluyor diyorlar ve ne değişim yapıyorlar ne de iade alıyorlar. Grundig servisinin böyle bir TV'ye normal demesi tamamen saçmalık. Grundig servisinin televizyonla ilgili sorunu bir an önce çözmesini istiyorum.

16 Kasım 2024 16:00

Merhabalar Grundig 65ghu9000 marka televizyonda frekans girerek kanal eklemesi yapamıyorum devamlı olarak yeniden otomatik arama yapıyor kanallar yeniden geliyor ama frekansı girerek kendim istediğim kanalı bulamıyorum bir çözümü yok galiba bir çok kanal eksik... Bununla ilgili olarak acil yardım bekliyorum

12 Kasım 2024 13:24 (Şikayetten 58 dakika sonra)

12 Kasım 2024 13:47

İletişime geçtiniz evet ama firmamız sorun görmemiş diyorsunuz gelen servis ben yorum yapamıyorum genel merkeze yollayacağım diyor genel merkezdeki arkadaşlar oturduğu yerden yorum yapıyor konuya canlı yayın izleyecekmişim sorun yoksa tvvde sorun yok mu 65 imc televizyonu canlı yayın izlemek için mi aldık sinema filmi izleyemiyoruz siyah kısımlar bembeyaz göz zevkini bozuyor Grundig sittesinin neresinde ışık sızması normal yazıyor ya da bu TV'de ışık sızması vardır yazıyor baktım bulamadım herkese göre normal olmayan bir şeyi normal diye kabul ettirmeye çalışıyorsunuz hakkımı tüm mercilerde arayacağım 1 hafta oldu televizyonu alalı 1 haftadır sorun artarak devam. Ediyor sorunumu kimse çözmüyor rapor düzenleseler Vatan Bilgisayar'a geri vereceğim oda yok genel. Merkezde masa başında oturan arkadaş normal bulmuş televizyonu asla ve asla Arçelik ve Grundig markalarını evime bir daha sokmam daha önce de çamaşır makinesinden sorun vardı aylarca uğraştırdılar biz yinede Türk firmasi diyerek televizyon aldık ama sonuç hüsran

15 Kasım 2024 11:16

Merhabalar Grundig yetkilisi servisi herkese farklı açıklama yapıyor galiba bu siteden görüleceği üzere benim televizyondan olan sorunun daha azı olan arkadaşların sorunu çözülmüş ama ben hala daha çözüm çözüm bekliyorum değişim ve iadeyi şahıs ayırarak mı yapıyorsunuz

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
05 Mart 2024 14:00
Grundig 65GHU9000 Ekran Köşe Kararması
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
28 Haziran 2025 23:19
Yeni Grundig TVde Köşelerde Kararma Ve Işık Sızması Sorunu
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
06 Şubat 2024 10:50
grundig-tvde-bulutlanma-hayal-kirikligi-1.pdf
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV'de Işık Sızması Ve Servis Sorunu

Furkan
16 Aralık 2024 13:00
Grundig TV'de Işık Sızması Ve Servis Sorunu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Grundig 65GGU9760 UHD Android Smart TV Değil Başımıza Dert Aldık

Murat