İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
05 Mart 2024 14:00

1 Hafta önce Vatan Bilgisayar dan almış olduğum Grundig 65GHU9000 serisi Televizyon servis tarafından kurulumu yapıldı. TV ilk izlediğim anda 4 köşesinde kararmalar olduğunu fark edip hemen servise kayıt açtım. Gelip kontrol ettiklerinde bunun normal olduğunu üretim kaynaklı olduğunu, tasarımının böyle olduğunu savundular. Arkadaşlar hangi yılda yaşıyoruz? Televizyona 26000 TL para vermişiz 4 köşesinde kararma var normal olduğunu iddia ediyorlar. Benim 2011 yılında aldığım Samsung cihazımda hatta 9 yildir kullandığım 65 inch Vestel cihazımda bile böyle bir şey yok. Neyse ısrarıma dayanamayıp servisteki kisiler kayıt altına aldılar ve fabrikadan döneceğini bildirip gittiler. Dedikleri gibi ertesi gün haber verip fabrikadan değişim olmayacağını cihazda bir problem olmadığını bildirdiler. Youtube.com başka model birçok Grundig TV izledim ve bazılarında bu kararmaların olmadığını fark ettim. Fotoğrafları sizlerle de paylaşıyorum. Arkadaşlar yıl olmuş 2024 diğer markalar oled QLED cam gibi ekranlar çıkarırken Grundig hala kösede ekran kararması ile uğraşıyor. Lütfen yetkililer bu soruna bir çözüm bulsun.

05 Mart 2024 17:14 (Şikayetten 3 saat sonra)

Turgay

26 gün önce Grundig 75 inç ghu 8500 a SS7 serisi aldım Media Markt ten. Panel alt kısmı çerçeveyle bağlantısız, sallanıyor ve ışık sızması var. Servis arıza kabul etmiyor o yüzden değişim yapılmadı. Servis TV nin görüntüsünü çekip firmanın mühendisine soruyor, onlar yok ayıplı bölge için arıza yok diyor servis raporda düzenlemiyor. Bende Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim dosyamı. Grundig bütünüyle pişmanlık. Yaşadığımız sorunları yayalım ki başka Grundig/Beko/Arçelik alacaklar uyanık olsun. Servisleri de bu firmaları baltalıyorlar o da ayrı. Dürüst iş yapanları tenzih. Media Markt sorumsuz, Servis sorumsuz, Grundig bu vesileyle pişmanlık

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Ayıplı Ürünün Arkasında Durmuyor

14 Ağustos 2024 12:11
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
28 Haziran 23:19