Grundig TV Sorunu

Grundig
15 Ağustos 2023 10:041.863

Grundig TV'm 1 yıldır sürekli internete bağlanmıyor. Servisler sürekli geliyor ve yapıyorlar ancak 2 gün sonra yine aynı sorunu yaşıyorum. Kanuni haklarım gereği değişim talep etmeme rağmen bir türlü değişime yanaşmıyorlar. Şimdiye kadar 15 kez geldiler ancak hiçbir sonuç alamadık.
Diğer bir örneğim ise tıraş makinesi aldım ve 2 gün sonra bozuldu. Yenisini verdiler, ancak 1 ay sonra yine aynı sorunu yaşadım. Ancak TV pahalı olduğu için sanırım yanaşmıyorlar.

15 Ağustos 2023 15:53 (Şikayetten 5 saat sonra)

18 Ağustos 2023 13:36

Sorunun çözümü için hâlâ bekliyoruz

4 Eylül 2023 07:04

2gün önce 10gündür serviste olan TV yapıldı diye geldi getirenler e iyi acın görelim dedim yapılmamış e kafamı yapıyorsunuz dediğimde abi biz test ettik senin evde bir şey var jemmır falan olmasın yatır da olabilir dedim 1saat uğraştılar arabalarından başka kişiye ait TV getirdiler o sorunsuz açıldı yine sorun çözülmeden bir dahaki sefere görüşmek üzere ayrıldık Grundig yetkilileri hâlâ değişim yapmamak için ısrar ediyorlar bende her yerde her fırsatta onları rezil etmeye devam edeceğim

Grundig Tıraş Makinesi Arızası

Murat
Grundig Mc 9030 Kendi Kendine Çalışıyor

Grundig Mc 9030Kendi Kendine Çalışıyor

Lütfi
MC 9030 Grundig Marka Saç Sakal Makinemin Arıza Tespiti!

MC 9030 GrundigMarka Saç Sakal Makinemin Arıza Tespiti!

Akın
Grundig Tıraş Makinesi Şarjdan Sonra Bu Şekilde Çalışmıyor!

Grundig TıraşMakinesi Şarjdan Sonra Bu Şekilde Çalışmıyor!

Mintaz

Öne ÇıkanKonular