Grundig TV Ekran Yansıtma Sorunu: Bağlantı Problemi

Aysima
26 Aralık 2024 21:46

Grundig 165 ekran Google TV ekran yansıtma özellerine bu zamana kadar çalışıyordu artık çalışmıyor. Anlayamadım 2 saattir uğraşıyorum bluetooth de bağlanmıyor. Laptoptan yansıtayım diyorum o da yok. Telefonda ekran yansıtmada TV ismi çıkmıyor bile yardımcı olur. musunuz. Lütfen bu nasıl iş o kadar para verip aldık?!?

27 Aralık 2024 15:12 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Tamer
Tamer

Kardeş Google Home TV ni ekle yoksa Google Home indir araç ekleden TV ekle aynı ağa bağlanma problemi yasarsanda tefonundan taşınabilir bağlantı noktası ekle TV yi telefonun internetine bağla Wi-Fi senin telefonundan verdiğinde aynı ağa bağlanmış olucaksin Home gir oradan TV aç yansıtma işlemini yapacaksın bende çok uğraşmıştım lazım olur

Caner
Caner

Grundig 50pus6704/62 Android TV ekran yansıtma yapamıyorum. Bana yardımcı olur musunuz bekliyorum

Grundig Android TV Ekran Yansıtma Sorunu

Şükran