Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 17:40

Merhabalar 24 Eylül tarihinde Vatan Bilgisayar'dan aldığım bulunan Grundig 65Ghu8500 model TV 25 Eylül de servis tarafından kurulmuştur. Servisteki arkadaş normal yayın açarak kontrol sağlayıp hiçbir problem olmadığını belirtip kurulumu tamamladı sonrasında kendim TV'yi açıp piksel testi yaptığım da TV'nin sol alt köşesinde bir beyaz gölge gibi beyazlık tespit ettim fotoğrafları ekte servis normal yayında kontrol yaptı ve o görünmüyor normal yayın fotoğrafları da gönderdim orada belli değil 26 eylülde fotoğraflarını çektim elimde mevcut servise sorunlu olduğunu 27 Eylül sabah ilettim fotoğraflarını istediler silmeden kaynaklıdır. Sizin hatanız biz hiçbir şey yapamayız diye söylendi. Bir hafta kullanın. Geçmezse bakalım dediler. Ben tamam dedim ama geçecek gibi değildi. Vatan Bilgisayar'a iade için konuştuğumda servisin iade için rapor vermesi gerek dediler ama servis bu raporu veremeyiz siz sildiğiniz için sizden kaynaklı dedi ama biz kesinlikle silmedik bizi suçlamaya çalışıyorlar ve iade raporu vermek istemiyor 29 Eylülde teknik servisi çağırdım oradan da beni suçlayıp sizin hatanız diye söylendi. Vatan Bilgisayar ise kurulu im yapıldı. Biz iade yapamayız denildi. Bende bundan dolayı iade olmasını İstiyorum. Ve ücretin Tarafına iade edilmesini istiyorum.

03 Ekim 2023 14:10 (Şikayetten 20 saat sonra)

07 Ekim 2023 00:01

Beni aradılar size döneceğiz dediler bekliyorum

10 Ekim 2023 23:57

2 gün oldu dönmediler Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum

Sedat
17 Temmuz 2023 15:03
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas
05 Mart 2024 14:00