Yunus sonuçtan çok memnun

Grundig St 6150L Dikey Ütü Sıfır Ürün Arızalı Çıktı İlgilenen Yok!

Grundig St 6150L Dikey Ütü Sıfır Ürün Arızalı Çıktı İlgilenen Yok!
Yunus
26 Temmuz 2024 16:25

Grundig st 6150 l Dikey Buharlı Kırışık Giderici ürünü 20.07.2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden satın aldık. Ürün tarafımıza 23.07.2024 tarihinde teslim edildi. Ürünü açıp kontrol ettiğimizde ürünün buhar çıkışı vermediğini ve gürültülü çalıştığını tespit etmemiz üzerine aynı gün Grundig servisini arayıp arızayla ilgili talep oluşturduk. Ertesi gün gelen (24.07.2024) Grundig-Arçelik servisi ürünü bizden teslim alıp değerlendireceklerini ve geri dönüş yapacaklarını söylediler. Bu tarih itibariyle tarafımıza hiç kimse dönüş yapmadı. Sıfır aldığımız ve kutudan arızalı çıkan ürünün mağduriyetini biz tüketiciler çekiyoruz. Sıfır aldığım kullanmadığım bu ürünün ya yenisiyle değiştirilmesini ya da iade edilmesini talep ediyorum fakat ilgilenen soran kimse bulunmuyor. Ayrıca bahse konu ürünün aynı sorundan yüzlerce şikayeti bulunmakta. Grundig kusurlu bu ürünü bilerek tüketiciye satmaktadır. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum!

27 Temmuz 2024 12:15 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Fırat
11 Temmuz 2024 18:56
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

Bircan
03 Eylül 2024 23:22