Tolga sonucu yetersiz buldu

Grundig Smart TV Ekran Sorunu!

04 Mart 2024 13:53
02 Mart 2024 23:14

Grundig Smart TV film maker hatası ekran Youtube.com Netflix gibi uygulamalarda karıncalanma gibi hata veriyor bu zamana kadar aldığım en sorunlu cihaz bu TV garantiden sıfır gelen TV ilk aldığım TV'de de ekran sorunu oldu kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum ve çok sorumsuz teknik servisleri var kesinlikle güvenmeyin haklarınızı iyi bilin

04 Mart 2024 15:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Selim
Selim

Tamamen katılıyorum servis namına kimse yok ortada bozuk TV zorla izletiyor lar insana 10 larca video var bozuk olduğunu kanıtladım ama hiçbir şekilde kabullenmiyorlar

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilen TV'nin Ekranı Kırık, Şirketler Sorumluluğu Birbirine Yüklüyor Ve Çözüm Bekliyor

28 Şubat 17:22
teslim-edilen-tvnin-ekrani-kirik-sirketler-sorumlulugu-birbirine-yukluyor-ve-cozum-bekliyor-5.jpg
teslim-edilen-tvnin-ekrani-kirik-sirketler-sorumlulugu-birbirine-yukluyor-ve-cozum-bekliyor-4.jpg
teslim-edilen-tvnin-ekrani-kirik-sirketler-sorumlulugu-birbirine-yukluyor-ve-cozum-bekliyor-2.jpg
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Grundig TV'nin Özellikleri Çalışmıyor, Servis Ve Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamıyorum

Ayhan
14 Ağustos 2025 01:22
satin-aldigim-grundig-tvnin-ozellikleri-calismiyor-servis-ve-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamiyorum-2.jpg
satin-aldigim-grundig-tvnin-ozellikleri-calismiyor-servis-ve-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamiyorum-1.jpg
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Grundig OLED TV'de Sürekli Donma Ve Servis Sorunları, Ürün Değişimi Talebi

Volkan