Grundig Mavi Ekran Sorunu Tekrarlandı

Grundig Mavi Ekran Sorunu Tekrarlandı
Reyhan
01 Şubat 2024 11:32

Smart Grundig televizyonumuz yine Mavi tonlarında. Daha önce yazdığım problemi tekrar yaşıyorum. Garanti kapsamındayken şikayetime geri dönüş yapıldı ve sorun çözüldü fakat yine mavi ekran olmaya başladı. Hiçbir ayar sonrası düzelmedi ve üstelik zaman geçtikçe Mavi ekran daha da yoğunlaştı. Sürekli sürekli aynı problemin tekrar edilmesi çok can sıkıcı.

05 Şubat 2024 14:05

Smart Grundig televizyon için geri dönüş yapıldı fakat servis gelip kontrol ettiğinde onarım ücreti çıkardı garanti kapsamında kullanıcı hatası olmayan bir ürünün tekrar aynı sorunu çıkarması halinde nasıl onarım ücreti istenir. Sonuçta aynı problemi bir buçuk yıl arayla tekrarlıyorsa demek ki üründe kronik bir arıza vardır. Servisin ürünü ücretli bir şekilde onarım yapmak istemesi hiçbir mantığa uymuyor. Değişim talep ettiğimiz zaman ama garanti kapsamında değil o zaman onarım yaptığımızda değişim istemeliydiniz deniyor fakat kimse bize garanti kapsamındayken bu sorunun kronik bir sorun olduğunu ve bir daha tekrarlayacağını söylemedi. Zaten ürün yapıldıktan bir süre sonra renk ayarları bozulmaya başlıyor ve sonrasında iyice izlenmeyecek hal alıyor. Bu televizyonu aldığımızdan beri işlevsel bir şekilde kullanamadık. Yine Mavi tonlarında. Daha önce yazdığım problemi tekrar yaşıyorum. Kalıcı bir çözüm bulunmuyor!

01 Şubat 2024 15:58 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Furkan
Furkan

Aynı sorunu 2 sene önce bende yaşadım. Sorun bu sene tekrarladı, TV mavi ekran oldu. Ailecek şirinlere döndük. Çözüm bulabildiniz mi? Acaba topluca Tüketici Hakem Heyeti'ne mi şikayet etmeliyiz.

Nimetullah sonuçtan hiç memnun değil

Nimetullah
29 Ocak 2024 21:43