17 Kasım 2024 14:17

Grundig marka çamaşır makinesi alalı 2 sene oldu. Değmemesine çok dikkat ettiğim halde üründe kabarmalar ve paslanmalar oluştu. Zaman zaman altından su akıtıyor. Şikayetlere bakıyorum, aynı modelde aynı şikayetler mevcut. Daha 2 yıllık makine şimdiden böyle sorunlar çıkarıyor, yıllarca kullanımda nasıl olur bilemiyorum. Ürünü iade etmek istiyorum ya da böyle bir sıkıntı yaşanmayan modelle değişimini talep ediyorum.

18 Kasım 2024 18:17

Grundig marka çamaşır makinesi paslanma yaptı servis geldi ortamla alakalı olduğu gövde değişimi için garantisi olan ürüne 4 bin 5 bin ücret ödemem gerekiyor ne ücret iadesi ne değişim ne de gövde değişimi yapılmıyor ortalama alakalıymış çamaşır makinesi banyoda kullanılır başka nerede kullanılır mağduriyetimin giderilmesini istiyorum 10 yıl kullandığım makinede böyle sorun yaşamadım 2 yıllık sağı solu dökülüyor

18 Kasım 2024 18:15

17 Kasım 2024 16:19 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

18 Kasım 2024 16:06

Servis çok hızlı bir şekilde geldi sağ olsun ama bir sonuç yok gövde değişimi için ücret isteniyor garantisi devam eden ürüne ben neden ücret ödeyeyim 2 yiillik makine şimdiden sağı solu dökülüyor böyle bir şey olamaz kabul edilemez bulundgu ortam ile alakalıymış çamaşır makinesi banyoda olur başka nerede olabilir 10 yıllık makinemde ben böyle bir sorun yaşamadım 1 yılda paslandı küflendi ürününüzün arkasında durun lütfen

Selcuk
12 Aralık 2024 20:38