Çelebi sonuçtan hiç memnun değil

Çelebi
09 Aralık 2024 22:13

Grundig GPKND 477 litre marka buzdolabı satın aldım, sağlam teslim edildi. İlk kurulum yaparken ailem kapı yönü değiştirmesi için yetkili servisteki arkadaşa söylemiş. 'Olmaz, çok şikayet alıyoruz.' deyip gitmişler. Tekrar kapı yönü değişimi için talep oluşturdum, geldiler. Baktılar, parça sipariş verdiler, 3 gün sonra yine geldiler. Kapı yönü değişti, bu sefer de buzdolabı uyarı verip çalışmadı ve yeni parça sipariş verip kapı gelecekmiş. 1.5 haftalık ürünü bozup yeni kapı takacaklar, gelen servistekiler gram anlamıyor. Dolaptaki yiyecek içecekler yedek dolap olmadığı için hepsi bozulacak. Bu durumu servise iletiyorum, '1 hafta gelecek.' diyorlar, sadece mağdur olmanız zerre umurlarında değil. Taktıkları dolap da kulpta ilk geldiği gibi değil; kapının biri içeride, biri sıfır, kulp sallanıyor. Dolabın ayaklarını da düzgün yapmadılar, yamuk duruyor. 'Bu fabrika çıkışlı böyle.' diyorlar, sonra teraziyle bakınca 'Bir daha gelince düzeltiriz.' diyorlar. Aldığıma bin pişman oldum. Grundig'den bunu beklemem.

13 Aralık 2024 14:26

Grundig den buzdolabı aldık kapı yön değişimi istedik. Kapı yönü değiştirdiler bu sefer dolap hiç çalışmadı. Yeni kapı sipariş edildi yeni kapı 1 hafta sonra geldi bizim yiyeceklerimiz etlerimiz bozuldu 10 bin zarar ettik. Yeni gelen kapıyı da taktılar bu sefer de dolabın ışıkları ve sensörleri çalışmıyor. Gelen servisçi bir daha kapı sipariş vereceğiz dedi. Değişim yapın dedim 1 kez daha deneyelim dedi ArGe merkezi mi bura test deneme dolabı mı. 6. Kez gelen servis zırt pırt işten çıkıp geliyorum çözüm bulamıyorlar. Tek dedikleri size yakın servise iletiyorum. Yeni gelen kapıda defolu taktılar ekran yerinde defo var. Grundig tam bir rezillik müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor servis zaten dalga geçer gibi kapı değişecek diyor 3. Kapı da gelir oda olmaz bir daha. Adamlar evin içinde yatsın sürekli git gel zahmet oluyor

Ek
10 Aralık 2024 14:11 (Şikayetten 15 saat sonra)

Güneş
29 Nisan 2024 13:14