Derya sonuçtan hiç memnun değil

Ürün İadesinde Destek Eksikliği

Ürün İadesinde Destek Eksikliği
Derya
14 Aralık 2024 18:53

Gratis online marketten Remington marka saç düzleştirici aldım. Ürün kusurlu geldi. Gratis müşteri hizmetlerini aradım, temsilci arkadaş ürün iade ya da değişim yapamayacaklarını, markanın kendi servisi ile iletişime geçmem gerektiğini söyledi. Ben ürünü Gratis'ten aldım, neden Gratis sattığı ürünün arkasında durmuyor? Üstelik kargoyu teslim aldığım şubede çalışanların yanında açtım. Servis numarasını istedim, 'Google'dan bakabilirsiniz' dediler. Hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Ne demek iade ya da değişim hakkım yok? Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Mağdur edildim.

15 Aralık 2024 11:59 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, 15.12.2024 tarihinde yaptığımız görüşme ile ilettiğiniz konuyla ilgili detayları ve çözümlerimizi sizinle paylaştık. Memnuniyetinizi sağladığımız için çok mutluyuz. Tüm soru, görüş ve önerileriniz için numaralı Müşteri Hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Derya
15 Aralık 2024 12:53

Bana hiçbir şekilde olumlu dönüş yapılmadı. Hala servis arayın diyorlar. Bana kusurlu ürünü satıp ondan sonra bizi ilgilendirmiyor demek hangi satış ahlakına uygun size soruyorum. Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım. Hayatımda böyle saçma bir tavırla karşılaşmadım.

Esma sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 00:20
Gratis Düzleştirici İadesinin Alınmaması
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
27 Kasım 2023 14:39
Aysen sonuçtan memnun değil

Aysen
06 Kasım 2023 08:58
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
21 Aralık 2023 15:19
Gratis Den Gelmeyen Ve İptal Edilemeyen Kargo
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
27 Mayıs 2024 12:41