26 Şubat 2024 11:29

2023 yılı Haziran ayında F*** G**** bayisinden Egea Cross engelli araç satın aldım. Araca ek ücret dahilinde seramik kaplama yapıldı. Arabayı aldıktan üç ay sonra kaput üzerindeki seramik kaplamada yırtılma meydana geldi. F*** G**** servisine gittiğimde fotoğrafları çekilerek inceleme yapıp geri dönüş yapılacağını söylediler. Uzun bir süre bekledim, defalarca servisi arayıp sonuç sormama rağmen bana bir geri dönüş yapmadılar. Sonra tekrar servisi arayıp randevu aldım. 15 Şubat 2024 tarihinde verilen randevuda tekrar servise gittim. Servis, seramik kaplamayı dışarıdan bir şirkete yaptırdıklarını ve ekiplerin gelip inceledikten sonra müşteri kaynaklı olduğunu söylediklerini belirterek yardımcı olamayacaklarını ifade ettiler. Aracımın daha üç aylıkken seramik kaplamasının yırtıldığını, engelli bir vatandaş olduğumu ve mağdur edildiğimi dile getirmeme rağmen, servisteki personel 'burada bir sürü müşterimiz varken seninle ilgilenemeyiz' diyerek beni dikkate almadı ve mağduriyetimin giderilmemesi beni üzdü. Mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini istiyor ve konuyu ilgili birimlere şikayet edeceğimi belirtmek istiyorum. Yetkili servis, oraya gittiğimde diğer müşterilerle çok farklı ilgilenirken, benim engelli olmamdan dolayı ciddiye almayarak baştan savarcasına ilgilenmeyip, üçüncü ayda oluşan bir problemi 'müşteri kaynaklı kullanıcı hatası' diyerek para talep edip beni başlarından savuşturdu. Söz konusu üretici firma hakkında Tüketici Mahkemesi'ne şikayette bulunacağım.

Fatime sonuçtan hiç memnun değil

Fatime
17 Ocak 2024 15:06

Fiat İnciroğlu Seramik Ve Ppf Kaplama Pişmanlık

22 Eylül 2024 10:44

26 Mart 2024 21:26
Haliç Oto Fırça İle Yıkama
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
19 Nisan 2025 23:46
Uzun Süren Servis Süreci Ve Eksik Kontrol Nedeniyle Mağduriyet
Murat sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 17:40