Fiat İnciroğlu Seramik Ve Ppf Kaplama Pişmanlık

22 Eylül 2024 10:44

Kayseri İnciroğlu Fiat servisine 17.09.2024 tarihinde 2023 model Egea Cross aracım için su kaçağı şikayeti ile gittim, kontrol edildi. Sorun çözüldü denildi ama bence çözülmedi. O gün servisteki arkadaş masadaki broşürlerden seramik kaplama ve ppf kaplama reklamlarını gördüm. Bilgi aldım, yaptırmaya karar verdim. Ücretini ödedim, aracı 19.09.2024 tarihinde bıraktım. Bana bir adet ikame araç verdiler. Verdikleri araç leş gibi, tüm arıza lambaları yanıyor. Sorun olmaz dediler, verdiler. Neyse, aracı o gün bıraktım. Ben bugün yani 21.09.2024 tarihinde işlem bitti diye aradılar. Araca seramik kaplama ve 3 parça ppf kaplama yapıldı fakat araç bildiğiniz kötü bir şekilde idi. Baştan savma bir şekilde işlem yapılmış. Yıkama yapılmış araca ama her yeri kirli. Ön tamponda yolculuk esnasında olan lekeler falan hep duruyor. Seramik kaplama düzgün yapılmamış. Yetkili kişi geldi, hatalıyız dediler. Bir de aracın tavanında küçük bir göçme mevcut. Bu benim aracımda yoktu. İlgisizlik, alakasızlık tamamen kötü bir durum. Aracı tekrardan bırakacağım, hatalarını telafi edeceğiz dediler ama çok endişeliyim. Verdiğim ücret, zaman kaybı tamamen kötü. Bir daha asla diyorum.

Seyfi sonuçtan hiç memnun değil

İnciroğlu Otomotiv (Kayseri) Kayseri Fiat İnciroğlu Hasar Onarım Birimi (Allah Düşürmesin)

01 Eylül 2023 06:34
Seval sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 19:03

03 Ekim 2024 21:27
Adem sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 18:47
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

İnciroğlu Otomotiv | Kayseri Opel Servisinde Deneyim: Umursamazlık Ve Ekstra Masraflar

06 Mart 2025 18:48