Fuzulev Şanlıurfa Şubesinde Ev Alma Sürecindeki Mağduriyet

26 Ağustos 2024 18:26

Fuzulev Şanlıurfa Şubesi'nin 242672 numaralı müşterisiyim.
Size buradan hem şikayetimi hem mağduriyetimi hem de Fuzulev ev alma sürecini tüm saçmalık ve zorluklarıyla aktaracağım.
2023 Ağustos tarihinde daha önce Tekirdağ'da bir Fuzulev şubesinden eşim ile birlikte bilgi aldıktan sonra tayin sebebi ile Şanlıurfa'ya yerleştik ve Şanlıurfa şubesine başvurduk. Başvuru sürecinde sürekli iletişim halinde olma çabası, kayıta ikna etme çabası, güler yüzlülük ve saygı ile birlikte katılım sürecine dair Şanlıurfa il nezdinde en ufak bir anormal bir şeyden bahsedilmeden, ısrar ile BDDK'ya bağlı bir kurum olduklarını, her şeyin çok şeffaf olduğunu belirtip medyadaki gecikme söylentilerinin tamamen müşterilerin eksik evrakları dolayısıyla olduğu, bizim de olası kura çıkma durumunda elimizi hızlı tuttuğumuz sürece sürecin sorunsuz bir şekilde ilerleyeceği belirtilip bizi kayıta ikna ettiler.

Karakter sayısı yetmediği için geriye kalanları fotoğraflarda yazılı şekilde belirttim.

Tam 45 gün hiçbir eksikliğimiz olmadığı halde, büyük bir firma saydığımız kuruluşun Şanlıurfa şubesi kaynaklı onlarca hata, eksik ve yalanlarından dolayı.
1) Kiracı olduğum ev sahibine fazladan kira vermek zorunda kaldım.
2) Araba için yaptığımız tüm masraflar boşa gitti.
3) Boşuna milletten altın borcu alıp zararına borç ödedik.
4) Ev sahibinin ve emlakçının haklı olarak gösterdikleri sitem ve kızgınlıklarına maruz kaldık. Onların da kendi aralarındaki güven bağlarına zarar verildi ve emlak bedelinde bize yapılan indirimden vazgeçildi, masraflarımız bu durumdan dolayı artırıldı.
5) 45 gün boyunca ailecek yıpranıp çocuklarımıza ayırabileceğimiz zaman ve izinlerimizi tamamen şeffaf olmayan bir kuruluşa harcamak zorunda kalıp mental olarak yorulduk. Bu bize yaşatılan sıkıntılardan dolayı ailelerimiz işini gücünü bırakıp bizimle ilgilenmek zorunda bırakıldı ve ailelerimiz şehir dışından geldi. Not: Ben gıda mühendisiyim eşim ise doktor. Hayatımız boyunca bu kadar yalana, güvensizlik duygusuna, muhatapsızlığa, çaresiz bırakılmaya maruz kalmadık. Bu durumu bize yaşatan Fuzulev organizasyon ekibine hakkımı helal etmiyor ve bunun maddi manevi kayıpların karşılanması için tüm hukuksal yollara başvuracağımı belirtirim.

28 Ağustos 2024 11:45

Şanlıurfa'nın Fuzulev şubesinin 242672 numaralı müşterisiyim. Eşim doktor ben mühendisim. Eşim normalde Tekirdağ ki fuzulev ile konuşuyordu eve dahil olmak için ama tahin çıkacak diye bekledik ve Şanlıurfa ya geldik. Geldiğimiz gibi Fuzul Ev'e kayıt için başvuru yaptık. Ama organizasyon ücreti elimizdeki paradan fazla geldi o yüzden geri durduk. Oranın müdürü b. A bize kayıtı eşiniz üzerinizden değil de sizin üzerinizden yapalım böylelikle siz kendinize bir referans belirler siniz ona para gelir sizde onu alırsınız ve böylelikle indirim sağlanmış olur dedi. Eşimin abisini Tekirdağ'dan fahri temsilci yaptılar ve para yattı. Oda parayı bize gönderdi. Evimize geldiler kayıt için süslü süslü konuştular. Bize experin evler üzerinde fiyatlama konusundan bahsettiler buna tamam dedik ama bildikleri bize söylemedikleri bir şey vardı onu da çekilişte ismimiz çıkınca öğrendik. Evde büyütme varsa Exper boşa çıkıyormuş. Bunu da BDDK ya bağlıyorlar. Bankalar o evlere kredi veriyor belediye o evlere ceza veriyor adamlar cezalarını ödeyip eve iskan çıkarıyor ama fuzulev BDDK kabul etmiyor bahanesi ne sığınıyor. Çekilişte ismimiz çıktı. Teslimatın gecikmesini bize bağlamamaları için bütün evrakları eksiksiz tamamladık koştura koştura sonra bir iki gün geçti pat dedi bize bir kefil demişlerdi ikinci kefili istediler. Kimsemiz yok burda bizde Tekirdağ'da abimizden rica ettik oda bütün istediklerini yolladı. Buna da tamam dedik sıra eve geldi ev bulduk iskanlı. Danışmana sorduk iskanlı evde büyütme olur mu olmaz diye oda olmaz dedi bizde gidip belediyede sorgulatmadık projeyi. Sonra Exper gitti eve sonuç evde @20 üzeri büyüme var. Exper onaylamadı bizde tamam dedik sıfır evleri dolaştık ve gittiğimiz buyun evler büyüme var evde dedi. Bizde Fuzul Ev'e geldik biz bulamıyoruz evlerde durum vaziyet böyle. Onlarda eskiden müdür olan yani bizi bu sisteme kayıt eden b. A ( şimdi satış bölge müdürü) Şanlıurfa da bu sıkıntı var zemzem suyu ile burayı yıkamak lazım diyerek bizim le resmen dalga geçti. Oranın müdürüde ben buradan ev almam siz bu kadar sıkıntı yaşadınız dedi Böyle bir şey vardı neden orada fuzulev var Fuzul Oto kurun kardeşim. Neyse biz araç üzerinden işlemleri yapın dedik eşimin aracını üzerime geçireyim bana oradan para verin bende ev alayım. Eşler arası araç satışı olmaz ama bunu sizin için halledeceğiz dediler ve hallettiler. Karakter sayısı yetmediği için fotoğrafladım.

1724834578552.screenshot-20240828-112624-chrome.jpg
1724834561126.screenshot-20240828-112850-chrome.jpg
1724834545579.screenshot-20240828-112925-chrome.jpg
1724834535989.screenshot-20240828-112956-chrome.jpg
1724834524888.screenshot-20240828-113031-chrome.jpg
1724834497646.screenshot-20240828-113104-chrome.jpg
26 Ağustos 2024 17:54

Fuzulev Şanlıurfa ŞUBE’sinin 242672 numaralı müşterisiyim. Size buradan hem şikayetimi hem mağduriyetimi hem de fuzulev ev alma sürecini tüm saçmalık ve zorluklarıyla aktaracağım. 2023 Ağustos tarihinde daha önce Tekirdağ da bir fuzulev şubesinden eşim ile birlikte bilgi aldıktan sonra tayin sebebi ile Şanlıurfa ya yerleştik ve Şanlıurfa şubesine başvurduk. Başvuru sürecinde sürekli iletişim halinde olma çabası kayıta ikna etme çabası güler yüzlülük saygı ile birlikte katılım sürecine dair Şanlıurfa il nezdinde en ufak bir anormal bir şeyden bahsedilmeden ısrar ile BDDK ya bağlı bir kurum olduklarını her şeyin çok şeffaf olduğunu belirtip medyada ki gecikme söylentilerinin tamamen müşterilerin eksik evrakları dolayısı ile olduğu bizim de olası kura çıkma durumunda elimizi hızlı tuttuğumuz sürece sürecin sorunsuz bir şekilde ilerleyeceği belirtilip bizi kayıta ikna ettiler.

Tam 45 gün hiçbir eksikliğimiz olmadığı halde büyük bir firma saydığımız kuruluşun Şanlıurfa şubesi kaynaklı onlarca hata eksik ve yalanlarından dolayı. 1) Kiracı olduğum ev sahibine fazladan kira vermek zorunda kaldım 2) araba için yaptığımız tüm masraflar boşa gitti 3) Boşuna milletten altın borcu alıp zararına borç ödedik 4) Ev sahibinin ve emlakçının haklı olarak gösterdikleri sitem ve kızgınlıklarına maruz kaldık onlarında kendi aralarındaki güven bağlarına zarar verildi ve emlak bedelinde bize yapılan indirimden vazgeçildi masraflarımız bu durumdan dolayı artırıldı 5) 45 gün boyunca ailecek yıpranıp çocuklarımıza ayırabileceğimiz zaman ve izinlerimizi tamamen şeffaf olmayan bir kuruluşa harcamak zorunda kalıp mental olarak yorulduk. Bu bize yaşatılan sıkıntılardan dolayı ailelerimiz işini gücünü bırakıp bizimle ilgilenmek zorunda bırakıldı ve ailelerimiz şehir dışından geldi not: Ben gıda mühendisiyim eşim ise doktor hayatımız boyunca bu kadar yalana güvensizlik duygusuna muhatapsızlığa çaresiz bırakılmaya maruz kalmadık bu durumu bize yaşatan fuzulev organizasyon ekibine hakkımı helal etmiyor ve bunun maddi manevi kayıpların karşılanması için tüm hukuksal dallara başvuracağımı belirtirim

1724683704115.whatsapp-image-2024-08-26-at-174008.jpg
1724683699786.whatsapp-image-2024-08-26-at-174008-1.jpg
1724683693858.whatsapp-image-2024-08-26-at-174007.jpg
1724620574001.fuzulev-sanliurfa-subesinin-242672-numarali-musterisiyim.docx
Özge
Özge
27 Ağustos 2024 08:46

Fuzul Oto değil fuzulev

27 Ağustos 2024 09:36 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Maddi Ve Manevi Sıkıntı Ve Zararımın Karşılanması

17 Temmuz 2024 12:23
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Fuzulev Çorum Şubesi'nde Konut Teslimatı Gecikmesi Ve İletişim Sorunları

Fuzulevde Müşteri Hizmetleri Ve İletişim Sorunları Yaşadım

Fuzul Ev Elazığ Fuzul Tarafından Mağdur Edildim

27 Mayıs 2024 12:41
İsa sonucu yetersiz buldu

Fuzul Otomotiv Kredi Sürecinde Ödeme Zorluğu Ve Mağduriyet Yaşadım!

22 Eylül 2025 23:42
Fuzul Otomotiv Kategorileri