Fuzul Ev'de Kefil Krizi Ve Ödeme Gecikmesi

Fuzul Ev'de Kefil Krizi Ve Ödeme Gecikmesi
06 Kasım 2024 13:00

Merhaba, Fuzul Ev'e Mayıs 2024'te yaklaşık 160 bin peşinatla (altınlarımı bozup) girdim. Sırf arabayı daha erken alabilmek için. Ekim ayı ödeme ayım olmasına rağmen bana net bir gün vermediler, üstüne iş bilmez bir danışan atadılar. Başta kefil istemi olmamıştı ama ödeme ayında kefil de istiyoruz dediler. Danışanın iş bilmezliği yüzünden en az 5 kefil değiştirdim ve bilerek uzattıklarını düşünüyorum. En son bir kefili uygun bulup tüm evrakları tamam deyip gönderdikten sonra, başta istemiyoruz dedikleri evrakı Kasım'ın 6'sında istiyoruz deyip tekrar uzattılar ödemeyi. Üstelik ben Fuzul Ev'e güvenip araba bulup 100 bine yakın kapora verdim. Adam ayın beşine kadar bekleyeceğini söyledi ama Fuzul Ev ödemeyi tekrar geciktirdi. Ben bu durumu onlarca kez dile getirmeme rağmen asla yardımcı olmadılar. Aksine kendi hatalarını görmezden gelip beni mağdur etmeye devam ettiler. Hem kaporam yandı hem araba satıldı hem de Fuzul Ev bir kere bile arayıp 'Ne yaptınız?' diye sormadı. Ben özellikle müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmama rağmen ilgilenilmedi.

22 Kasım 2024 15:45 (Şikayetten 16 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Fuzul Ev'de Uygunluk Bekleyişi

26 Kasım 2024 16:20
Fuzul Ev'de Uygunluk Bekleyişi

Fuzul Ev Elazığ Fuzul Tarafından Mağdur Edildim

27 Mayıs 2024 12:41
Ünzile sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Teslimat Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı!

08 Aralık 2024 11:06
Abdülmelik sonuçtan memnun değil