25 Temmuz 2024 15:11

3 yıl önce markaya güvenerek Franke marka granit evye [urban 651 nero], batarya, sabunluk, temizlik seti aldım. 3. Yılın sonunda evye, musluğa buzluktan aldığımız yiyeceğin düşmesi sonucunda kırıldı. Servis evyeyi incelemek için ücret istedi. Sonra Genel Müdürlüğü arayıp, ücretsiz servis isteyip, kırılmanın normal olmadığını incelenmesini talep ettim. Önce musluğa bir şey düşmüş, kırılabilir, kullanım hatası dediler. İnceleyin dedim, sonra resim gönderin dediler. Resmi gönderdikten sonra kullanım hatası olduğunu söyleyip herhangi bir şekilde yardımcı olamayacaklarını ilettiler. Markaya güvenmem nedeniyle en azından gelip incelemede bulunacaklarını düşünmüştüm fakat böyle olmadı. Neye göre kullanım hatası olduğunu, ne düşerse kırılmayacağını, alırken bu durumlarla ilgili müşterilere nasıl bilgilendirme yaptıklarını sordum fakat hala cevap vermediler. Markaya güvenerek, gözümüz kapalı bir dünya para vererek aldığımız ürün maalesef çöp olmuş durumda. Aynı şekilde batarya ilk aldığımızda boyası döküldü. Servis çağırdık garantiden değiştirdiler. Değişim yaparken garanti süresi ilk aldığınız ürünün süresince geçerli olduğunu belirttiler. Sonra 2. Ürünü de boyası attı. Ürün hasar almasın diye kendi sattıkları temizleme setinden de aldık. Franke benim için pişmanlık oldu. Müşteri problemi yaşamadıklarından da son tüketiciyi dikkate almıyorlar.

25 Temmuz 2024 15:29 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuzla ilgili tarafınıza çözüm önerisi sunulmuştur. Kararınız olumlu olduğu takdirde merkezimiz ile irtibata geçebilirsiniz. FRANKE MUTFAK ve BANYO SİSTEMLERİ SAN.ve TİC. A.Ş MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Nihal
22 Eylül 2023 13:21
Franke Gold Renkli Musluk Kararması Ve Leke Oluşumu
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
04 Kasım 2025 23:32
Franke Bataryada Tekrarlayan Soyulma Sorunu Ve Garanti Talebi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2025 19:18

Franke Batarya Arızalandı, 2 Ay Sonra Parça Gelecek Diyorlar