Ayça sonuçtan çok memnun

Franke Genel Müdürlük Şikayet

Franke Genel Müdürlük Şikayet
07 Haziran 2024 14:47
Ayça'nın Teşekkür Mesajı
“Franke genel müdürlük sorunumu çok hızlı bir şekilde çözdü bu nedenle tüm Franke ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman tercih ve tavsiye edebilirim.”

Franke eviye ve batarya takımı satın aldık. Ürünü satın aldıktan sonra bataryanın 2 ay sonra yurt dışından geleceğini söylediler. Bu sırada eviye ve geçici batarya takıldı. 2 ay sonra gelen bataryanın rengi farklıydı. Taktırmadık genel müdürlüğün ilgileneceğini söylediler. Sonrasında kimse aramadığı gibi rengi uyumsuz olan geçici olarak taktıkları bataryaya bizim tamam dediğimizi iddia ederek benim Yurt dışından gelmesini beklediğim bataryayı başkasına sattıklarını söylüyorlar. Franke mağdur etti ve satın aldığımız Franke bayisi Ankara Ümitköy retina Falez mutfak.

10 Haziran 2024 08:35 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

10 Haziran 2024 12:00

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
23 Ağustos 2023 15:46

Franke'den Satın Aldığım Aksesuar Seti 6 Ay Geçmesine Rağmen Teslim Edilmedi

Çiğdem
07 Temmuz 2025 12:54
Ceren sonuçtan çok memnun

Ceren
08 Şubat 2024 17:32
"Müşteri temsilcisi Engin bey ile görüşme yaptım. Konuyla alakalı çok ilgiliydi ve içimi rahatlattı. Sorunumu çözüme kavuşturdu. Teşekkürler..."
Kullanılmayan 6 Aylık Franke Evyede İz
Kullanılmayan 6 Aylık Franke Evyede İz
Günay sonuçtan hiç memnun değil

Franke Evye Ve Batarya Takımında Renk Deformasyonu Ve Su Sızıntısı

Günay