Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ford Yetkili Servis Mağdur Etti.

Ali
10 Temmuz 2023 13:03

Merhaba
13.04.2023 tarihinde Denizli Yetkili servisiniz yargül otomotivde Focus aracıma triger değişimi ve yıllık bakım işlemi yaptırdım. Bu işlemlerde termostat ve bağlantıları dahil değişmesi gerektiğini belittiler ve hepsine onay verdim. Kayıtlarınızda mevcuttur. 01.07.2023 Tarihinde izin dönüşünde araç otoyolda 110 km hızla giderken çekişten düşmeye başladı ve biraz sonra hararet yükseldi ve uyarı verdi. Hemen sağdaki tesise girdim ve motoru durdurdum. Tekrar çalışmadı araç. Yol yardımı aradım yarım saat ve 1 saat sonra tekrar denememi söyledir bekledim yine çalışmadı. Yol yardım geldi araçta görünür sorun olmadığını, motordan kaynaklı olabileceğini belirttiler ve çekilmesi gerektiğini söylediler. Aracı 2,5 ay önce servis işlemi yaptırdığım Denizli Yargül servise çekici ile kendi imkanlarım ile çektirdim. 03.07.2023 Tarihinde durumu servisteki çalışanlara aktardım. Araçtaki sorunun servis kaynaklı olduğunu düşündüğümü ilettim. İnceleme yapacaklarını söylediler. İkame araç istedim araç yok diye 1 haftadır bekletiyorlar. Aracın ilk sahibiyim. Aynı bayiden aldım. Bakımlarını hiç aksatmadım. Ailece bayram tatili dönüşü mağdur oldum. İkame araç verilmediği için mağdur olmaya devam ediyorum.

14 Temmuz 2023 11:40

13.04.2023 tarihinde Denizli Yetkili servisiniz yargül otomotivde Focus aracıma triger değişimi ve yıllık bakım işlemi yaptırdım. Bu işlemlerde termostat ve bağlantıları dahil değişmesi gerektiğini belittiler ve hepsine onay verdim. Kayıtlarınızda mevcuttur. 01.07.2023 Tarihinde izin dönüşünde araç otoyolda 110 km hızla giderken çekişten düşmeye başladı ve biraz sonra hararet yükseldi ve uyarı verdi. Hemen sağdaki tesise girdim ve motoru durdurdum. Tekrar çalışmadı araç. Yol yardımı aradım yarım saat ve 1 saat sonra tekrar denememi söyledir bekledim yine çalışmadı. Yol yardım geldi araçta görünür sorun olmadığını, motordan kaynaklı olabileceğini belirttiler ve çekilmesi gerektiğini söylediler. Aracı 2,5 ay önce servis işlemi yaptırdığım Denizli Yargül servise çekici ile kendi imkanlarım ile çektirdim. 03.07.2023 Tarihinde durumu servisteki çalışanlara aktardım. Araçtaki sorunun servis kaynaklı olduğunu düşündüğümü ilettim. İnceleme yapacaklarını söylediler. Aracın ilk sahibiyim. Aynı bayiden aldım. Bakımlarını hiç aksatmadım. 10 gün geçtikten sonra aracın motorunun değişmesi gerektiğini belirtip araç değerinin yarısı kadar masraf çıkardılar. 105.000 km olan bir aracımda hiçbir sorun yokken bakım sonrası bu durumla karşılaştım. Bakımdan kaynaklıda olabilir olmayabilir de açıklamaları var. Bana net bir açıklama bile yapamadılar. Uzlaşma yoluna bile gitmediler. Hakkımı yasal yollardan arayacağım.

14 Temmuz 2023 11:38

10 Temmuz 2023 21:05 (Şikayetten 8 saat sonra)
Ali
12 Temmuz 2023 14:07

İrtibata geçip not aldığınızı belirttiniz fakat 10. Günde hala ikame araç verilmedi.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Araçta Sürekli Donma Ve İletişim Sorunları

Hüseyin
14 Kasım 2024 15:59
İsa sonuçtan hiç memnun değil

İsa
12 Temmuz 2023 16:54
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Ford Pişmanlıktır Denizli Yargül Bin Pişmanlıktır

Tuncay
12 Eylül 2024 19:39
İslam sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çilesi

İslam