Serkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 12:59

2023 model Ford Puma aracımla Nevşehir'de seyir halindeyken araç sıvı kaybı uyarısı verdi. Sağa çekerek aracımı servisi arayarak Nevşehir'den çekici ile Kayseri'ye Ünallar Ford yetkili servisine çektirdim. Aracın yapılan kontrollerinde radyatörden su kaçağı olduğu ve taş vs. çarpmasından dolayı hasar olduğundan garanti kapsamına alınmayacağı, 22.000 TL ödemem gerektiği bilgisi verildi. Aracı görmek istediğimde radyatördeki hasarın ön tarafta değil, motor tarafına bakan tarafta olduğunu gördüm. Buraya taşın çarpması olmadığını söyledim, garantiye girmesi gerektiğini belirttim fakat ısrarla garanti kaydı açılmıyor. Her şeyi geçtim, minik bir taş ile bu araçlar nasıl hasar alıyor anlamadım. Hukuki olarak da şikayetçi olacağım.

14 Ağustos 2024 09:06 (Şikayetten 1 gün sonra)
14 Ağustos 2024 09:15

Sonuç odaklı ve müşteri odaklı olmadığınızdan dolayı burayada şikayette bulunmuş olabilirmiyim sizce kendi araç hatanızı müşteriye faturaetmek hangi kurumsal firmaya yakışırdı

14 Ağustos 2024 09:39
Ford Garanti Kapsamına Araç Almıyor

Kullanıcı hatası olmayan bir hatada her önünüze gelen müşteriye taş çarpması diye direk garanti kapsamında değil diyerek ücret talep etmek ne demektir. Aracın kendi iç tarafından hasar alan radyatör kesinlikle sizin hatanız ve aracımın bir an önce tamir edilerek tarafıma dönülmesini rica ederim

14 Ağustos 2024 14:40

Halen tarafıma bir dönüş dahi olmadı kurumsallık bu mudur

15 Ağustos 2024 18:02

Buraya şikayet yazdığım için iyi niyet indirimini iptal ettiklerini ilettiler Yazıklar olsun

10 Nisan 2025 11:44
Ford Transit Debriyaj Sorunu Ve Garanti Tartışması
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
25 Temmuz 2024 19:45
Ford Fmax 500 Garanti Ve Çözüm Sorunu

Ford Puma 9. Ayda Akü Arızası Garantiye Girmedi!

Özgeriş
18 Temmuz 2024 11:18
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
24 Ekim 2024 11:36