File Market Online Sipariş Eksik Ürün!

File Market Online Sipariş Eksik Ürün!
27 Eylül 2024 15:36

File Market online 1003862239 numaralı siparişimde toplamda 26 ürün varken bana sadece 6 tanesi teslim edildi. Üstelik herhangi bir müşteri hizmetleri bulunmamakla birlikte yalnızca uygulama üzerinden bize ulaşın bölümünden talep oluşturulabiliyor. İnternette bulduğum iletişim numarasını aradığımda ise burası genel müdürlük uygulamadan talep oluşturun müşteri hizmetleri size dönüş yapacak deniyor. Ben neden kendim arayarak ulaşamıyorum bu nasıl bir hizmet? Uygulamada belirtilen sıkça sorulan sorular bölümünde eksik ürün olması halinde bilgilendirme yapıldığı yazıyor, eksik bir ürün varsa neden bilgilendirme olmadan siparişim böylece eksik bir şekilde gönderiliyor? Ayrıca ürünler eksik teslim edilmesine rağmen oluşturulan faturada sanki tüm ürünler teslim edilmiş gibi faturalandırılmış. Bilgi vermemenizi kabul ettim diyelim faturamı neden olmayan ürünleri çıkarmadan oluşturuyorsunuz. İade falan da sunmayın o ürünleri getirmek zorundasınız çünkü herhangi bir bilgilendirme sağlamadınız!

Enes sonucu yetersiz buldu

10 Mayıs 2024 19:51
Rumeysa sonuçtan çok memnun

06 Ekim 2025 15:56
"Müşteri hizmetleriyle görüşme sağladım, bilgilendirici bir konuşma yapıldı. Hızlı geri dönüş için teşekkürler."
eksik-urun-ve-ucret-iadesi-sorunu-yasiyorum-3.jpg
eksik-urun-ve-ucret-iadesi-sorunu-yasiyorum-2.jpg