Karanlıklar sonuçtan hiç memnun değil

File Market Kasada Müşteri Ayrımcılığına Uğradım!

Karanlıklar
06 Aralık 2024 10:41

Gebze Sultan Orhan İlyasbey File şubesinde sabah saat 09:30 civarında börek almaya gittim. 4 tane börek aldım ve kasaya ilerledim. İlerlediğim kasada bir müşteri vardı, kasiyer onu geçirdi ve sonra bana dönüp 'Kasa kapalı beyefendi' dedi. Ancak bir müşteri kasadan geçti. Bu şöyle olmalı değil mi? Ya hiç kimseyi almazsın ya da aldığın kişileri devam ettirirsin. Kasadan geçen müşteride 2 tane börek vardı, bende 4 tane börek. Zor bir şey değil, 4 böreği geçirmek. Ancak çalışan, kasanın kapalı olduğunu ifade etti. Madem kasa kapalı, neden müşteri ile kapalı olan kasada telefondan bir şeyler gösterdiniz birbirinize? Hanımefendi müşteri ayrımcılığı yapmaktadır. Tanıdığını alıyor, tanımadığını almıyor. Sayın genel müdürler, 4 tane börek için hemen ardındaki kasaya mı gideceğiz? Bakın, personellerinizin müşteriler ile olan iletişimlerini kontrol ediniz. Böyle kasiyerlik olmaz. Muhabbeti olan kişiyi kasadan geçiriyor, tanımadığı kişiyi geçirmiyor. Böyle nezih, havası güzel olan File marketin böyle çalışanı olması çok üzücü. Kendimizi içeri girdiğimizde iyi hissettiren marketin böyle çalışanı olması üzücü. Arkadaşlar, müşteriler ile iletişim kurmasını bilmiyorlar. Ya o kasayı kapatır açma ya da hiç kimseyi alma.

File Market Çalışma Saatlerinde Cuma Namazı Belirsizliği

Ertuğrul
16 Ağustos 2024 14:09
File Market Çalışma Saatlerinde Cuma Namazı Belirsizliği

File Gebze İlyasbey Şubesinde Personel Ve Müdür İlgisizliğiyle Yaşadığımız Hayal Kırıklığı

02 Ağustos 2025 17:49
file-gebze-ilyasbey-subesinde-personel-ve-mudur-ilgisizligiyle-yasadigimiz-hayal-kirikligi-2.jpg
file-gebze-ilyasbey-subesinde-personel-ve-mudur-ilgisizligiyle-yasadigimiz-hayal-kirikligi-1.jpg

08 Temmuz 2024 13:04

File Market'te Saygısız Davranış Ve İletişim Sorunu

Sümeyra
18 Aralık 2024 21:54
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2025 18:39