Ömer sonuçtan çok memnun

Hesap Kapatma Sürecindeki Zorluklar Ve Ücret Kesintileri

Hesap Kapatma Sürecindeki Zorluklar Ve Ücret Kesintileri
20 Aralık 2024 15:04
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Fibabanka özellikle müşteri temsilcisi lütfen insanlara yardımcı olan böyle insanlar çalıştırın başından sağan insanlar değil”

OYAK Yatırım'da hesap açmıştım. Kapatmak için müşteri temsilcisiyle görüştüm, bana bankaya gidip kapatmam gerektiğini söyledi. Ben de itiraz ettim. Açarken niye bankaya gidip açın demediniz, kapatırken bankaya gitmeniz gerekiyor diyorsunuz dedim. Öyle olması gerekiyor diyor. Fibabanka'dan borsa için açmıştım hesabı, hiçbir işlem yapmıyorum. Ona rağmen sürekli kuruşlar kesiliyor. Kapatmak istiyorum ama bir türlü kapatmıyorlar. Çevremde Fibabanka bankası yok, çok yaygın bir banka da değil. O zaman ya cep şubeden kapatmak için sistem geliştirin ya da müşteri temsilcisini aradığımda kapatın. Bizleri mağdur etmekten vazgeçin, kestiğiniz kuruşları kendinize kar görmeyin, Fibabanka ve OYAK Yatırım.

20 Aralık 2024 15:27 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Merhaba Sayın Ömer G. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

Ömer
23 Aralık 2024 11:52

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 23:28
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 11:12

Fibabanka Hesap Kapatma İşlemi