Hacile sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka'nın Sebepsiz Hesap Kısıtlaması İşlemlerimi Aksattı

09 Ekim 2024 20:31

Fibabanka yaptığım transfer işlemleri neticesinde 09.10.2024 tarihinde internet bankacılığıma kısıtlama getirmiş bloke koymuştur. Kendim tarım işiyle uğraştığım için tarım mevsimi dönemlerinde genellikle işçilere günlük ödeme yapıyorum. Banka hesabında param ve 2 adet kredim mevcut. Aktif kullandığım bir banka.
Müşteri temsilcisine sorduğumda ise hesabınızda kısıt var, sebebi yok. Sebepsiz yere nasıl kısıt koyarsınız anlamıyorum. İnsanları mağdur ediyor. Gerekli yerlere başvuru yapacağım. Tüm ödemelerim aksadı

09 Ekim 2024 21:24 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Merhaba Sayın Hacile Ç. , yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ilgili birimlerimizle paylaşılmış olup en hızlı şekilde değerlendirecek ve sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz.

10 Ekim 2024 09:49

Merhaba, Dün akşam belirttiğim şikayetimi. Sabah 09.00 itibariyle düzelttiler. Şikayeti belirttiğim gibi, hızlı aksiyon alındığından dolayı teşekkür ederim.

10 Ekim 2024 17:33

Merhaba, Sabah 9 gibi internet bankacılığına giriş yapıp, işlem sağladım. Ancak gün içerisinde yine kapatıldı. Böyle bir şey olabilir mi? Çocuk oyuncağımı bu iş!

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Hiçbir Sebep Olmadan Hesabıma Kısıtlama

11 Haziran 2024 10:01

İnternet Bankacılığına Erişim Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Hatıcemm
31 Mayıs 2025 20:48
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Fibabanka Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

08 Ekim 2024 11:40