Sabit sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 21:00

Fiat Egea 1.6 otomatik Sport 2020 model garantili aracımın bundan yaklaşık 2 ay önce direksiyonun Airbag bölümünde kabarcıklar oluşmaya başladı ve gün geçtikçe üst katmanı soyulmaya başladı, tabii ki hemen Fiat Manavgat Gürses servisine başvuru yaptım, yaklaşık 4 gün sonra bana dönüş sağlandı ve durumun garanti kapsamında olmadığını ve dış etkenlerden kaynaklı soyulma olduğu söylediler, akabinde Fiat müşteri hizmetlerini aradım onlara durumu aktardım, telefondaki bayan komik olabilecek bir açıklama ile dış etkenden kasıt ne diye sorduğumda güneş dedi. Ben güldüm o zaman Antalya bölgesine araba satmayın dedim. Neyse lafı uzatmadan bugün müşteri hizmetleri beni tekrar aradı ve bana red cevabı verdi. Sırf garanti bozulmasın diye dışarıda üçte bir fiyatına yaptırabileceğimiz bakımları serviste yaptırıyorum. Gereğinin yapılmasını temenni ediyorum. Bu arada aracımı yıkama servislerine vermiyorum ve iç aksamlarını sadece nemli bezle siliyorum.

30 Ekim 2023 10:07 (Şikayetten 2 gün sonra)
30 Ekim 2023 12:30

Daha bana bir cevap gelmedi

30 Ekim 2023 13:30

Cevap olarak sadece bu ibare var

Doğan

Aynı problem bende de var ve bu durumda cevap aynı saçma cevap verildi ki yıkamacıya vermeyip kendim temizliyorum nemli bez ile arabanın içi diş etkenlerden nasıl etkilenmesin bu durumda ben bile etkileniyorum bırak arabayı Fiat pişmanlıktan başka hiç artışı yok.

Sabit

Maalesef doğru bana verdikleri cevap kullanıcı hatası ve araç güneşe maruz kalmış. Sadece gülüyorum. Bir de Garanti diyorlar artık o kapsama ne giriyorsa.

Fiat Egea'da Arıza Lambası Ve Direksiyon Sorunu Çözülmüyor, Mağduriyetim Sürüyor

Hakan
13 Ağustos 22:46
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
12 Eylül 2024 00:14
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
07 Aralık 2023 20:13