Guverçin sonuçtan çok memnun

Fiat 2024 Egea Cross Urban Şikayeti

Guverçin
27 Ekim 2024 20:52
Guverçin'in Teşekkür Mesajı
“İlgileri için teşekkür ederim”

Sıfır aldığım 2024 model Egea Cross. 3500 kilometrede yağı bitirdi. Serviste yağ eklettim. 10.000 bakıma kadar idare eder dediler. Şu an. Şu an 5.000 kilometrede. Arabada gram yağ kalmadı.

Bazı şikayetler olduğunu duydum yağ soğutucu yokmuş. Fakat bir bazı araçlarda da böyle bir sorun olmuyor. Bu sorun giderilmediği takdirde. Hukuki yollara başvurulacaktır.

Yarın 2 kez. Yağ problemi için Fiat servisine gideceğim böyle bir pişmanlık yaşadığım için o kadar borçlu aldığımız sıkıntı ile aldığımız bir aracın bu tür problemleri var bazıları segman atarak bu problemden kurtuluyormuş. 01 araca segman mı atılırmış.

27 Ekim 2024 15:53

Haziran 2024 tarihinde sıfır aldığım Fiat Egea Cross aracım 3500 kilometrede yağ eklettim. Serviste 10 bin km bakıma kadar idare eder dediler. Henüz 5090 km'deyken yağ çubuğunda hiç yağ kalmamış. Bana sıfır arabayı teslim eden görevli, yağ çubuğuna bakmama gerek olmadığını, yağ azalırsa lamba yanacağını söylemişti ama yanmadı. Ayrıca 10.000 km'de bakımı olan bir araba daha km yarısına gelmeden neden yağ tüketir? Çubuğa yağ değmediğini fark edince çekici ile aracı servise bıraktım. Servisteki yetkili kişi ilgilendi sağ olsun, yağ eklenince çıtırtı sesinin kesildiğini söyledi. Peki yağsız kalan dönemde aracımın hasar görüp görmediğini ben nereden bileceğim? Para kolay kazanılmıyor, borçla binbir zorlukla araba alıyoruz. Yazık değil mi? Aracımın motorunda bir hasar olup olmadığının araştırılmasını talep ediyorum.

27 Ekim 2024 11:58

2024 3 ay önce aldığım aracın yağ eksilttiğini fark ettim 3500 kilometrede servise gittim servis yağ ekletti 1 litre kadar idare eder 10.000 bakımına kadar dediler şimdi 5.000'de tekrar yağ eksildiğini fark ettim yarın servise gideceğim bu sorun fiyatın kronik sorunlarından segman atarak bazıların sorunları gideriyorlarmış sorunun çözülmedi çözülmemesi halinde hukuki yollara başvuracağımı buradan bildiriyorum

28 Ekim 2024 10:41 (Şikayetten 13 saat sonra)
Guverçin
03 Mart 23:48

İlgileri için teşekkür ederim

Hasan

Yorumları okuduktan sonra Egea almaktan vaz geçtim bu kadar para verip paramla rezil olmaya gerek yok

Sıfır Araçta Kronik Yağ Eksiltme Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Yaşar
28 Haziran 14:35
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross: Kronik Yağ Eksiltme Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Yunus