Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ferre XE64CB Beyaz FryArt-Steam Ankastre Fırın

16 Kasım 2023 23:48

hepsiburada.com üzerinden Ferre marka ankastre fırın aldım.
11 Ekim 2023, Sakarya Ferre servis tarafından sadece fiş takılarak (herhangi bir tanıtım yapılmadan) kurulum yapıldı.
Fan sürterek çalıştığı için hemen videosunu çekerek servis yetkilisine WhatsApp üzerinden gönderdim, ancak dönüş olmadı. (daha sonra cenazesi olduğundan dolayı gecikme yaşandığını belirttiler)
fırını kullanmadan değişim istedim servis rapor tuttu ancak Kayseri'den bir firma yetkilisi aradı problem çok basit servis bir somun sıkacak dedi neyse kabul ettim.
Ancak servis yetkilisi montaj hatası olduğundan dolayı somunun sıkılmadığını belirtince bu sefer değişim de kabul etmedim ve iade etmek istedim.
Servis iade raporu oluşturdu, bu arada tamamen servis ve firma kaynaklı gecikmelerden dolayı 14 gün geçince hepsiburada.com yasal süre geçti diyerek iade kabul etmedi.
Neyse olayı anlatarak onları da ikna ettik, iade için kargo kodu Horoz Lojistik firmasına ait ve 15 Kasım a randevu verdiler.
15 Kasım gelmeden Horoz Lojistik aradı kargoyu almak için, işi gücü bırakıp eve gittim tam bir saat bekledim gelen olmadı işe geri döndüm, beyefendilerin keyfine göre, sadece kendileri çalışıyor zannediyorlar.
Bu sefer Horoz Lojistik i aradım çıkan şahıs 15 Kasım a randevu verilmiş o zaman gelirler dedi. Ama 15 Kasım geçti gelen olmadı. Aradık tekrar tamam özel olarak ilgileniyoruz dediler yine ses seda yok.
Şimdi ben ne yapayım, hangi firmayı şikayet edeyim.
hepsiburada.com,
Ferre kurumsal,
Ferre Sakarya servis,
Horoz Lojistik
alayı problem yahu bir tanesi de hatasını kabul etse gam yemeyeceğim.
Sanırım asli kusurlu benim, çünkü alışverişi ben yaptım.
Bu arada fırın parası kadar maddi kaybım da cabası, servis her geldiğinde işi bırak eve git tekrar işe dön, kargo gelecek tekrar işi bırak git gel bunlar hep maddi kayıp. Kimin umurunda.
Merak edenler için fırın videosu https://www.youtube.com/shorts/fWXnTV4rd_A?feature=share

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
17 Mart 15:50