Mehmet sonuçtan çok memnun

Everyday Rent A Car Sigorta Bedeli Ödendiği Halde Lastik Tamir Ücreti İadesi Yapılmıyor

16 Aralık 2024 14:54
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Aynı gün ilgili firmanın Ankara Esenboğa Havalimanı şubesince geri dönüş sağlanarak ücret tarafıma ödenmiştir. Hızlı geri dönüş sağlanarak sorunu çözme konusundaki ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

Kendileri daha evvel aldığım hizmetlerin memnuniyetinden dolayı araç kiralama söz konusu olunca tercih ettiğim firmadır. Her kiralama öncesi ve sonrasında ilgi ve alakalarını her zaman gördüm. Hakkını yemeyelim. Yalnız en son yaşadığım çözülemeyen bir sorundan dolayı sürecin buraya kadar geleceğini ummazdım. Ankara Esenboğa ofisinden kiraladığım araçla ilgili yaşadığım memnuniyetsizliği dile getirmek istiyorum. 23.11.2024 tarihinde Ankara Esenboğa Havalimanı şubesinden araç kiraladım. Hava muhalefeti de söz konusu olunca kiralama 04.12.2024 tarihine kadar uzatıldı. 2.750 lira da sigorta bedeli ödendi. Kiraladığım araç ile Artvin'e giderken yolda lastiğe bir cisim girmesi nedeniyle lastik hasar gördüğünden lastiğin tamiri gerekti. Ankara'ya geri dönüş için aradaki mesafe söz konusu olunca (Artvin-Ankara) stepne ile o kadar yol gitmek mümkün olamayacağından ofisi arayarak her detayı anlatarak nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda bilgi aldım. Tarafıma lastik tamiri yapılıp fişi geri dönüşte ofise bırakılarak tamir bedelinin iade edileceği bildirildi. Bunun üzerine bana tarif edilen yol izleyerek lastik tamiri sağlandı. Lastik tamiri olarak da 500-tl ödendi. Aracı teslim tarihinde sorunsuz şekilde teslim ettim. Normalde lastik arızası olduğunda arızalı lastiği aracı teslim ettiğim noktaya getirerek lastiğin kendilerince tamir edileceği ve tarafımca sigortadan dolayı ödeme yapılmayacağı tarafıma bildirildi. Bende Artvin'den Ankara'ya geri dönüş için 1062 km'lik yolun stepne ile gidilmesinin mümkün olmadığını, lastiğin tamirinin tarafımca yapılmasının elzem olduğunu gerek telefonda gerek ofiste kendilerine bildirdim. Aracı teslim ettikten sonra lastik tamir fişini kendilerine teslim ederek, fişin arkasına da ismimi yazdılar. 2-3 güne kadar ödeme sağlanacağı söylendi. Defalarca telefonla konuyu kendilerine hatırlatmam, bir kere de Esenboğa ofisine giderek konuyu tekrar hatırlatmam, tekrar aynı açıklamaları yapmam ve en son da müşteri hizmetlerine konuyu hatırlatmam üzerine her seferinde tarafıma geri dönüş sağlanacağı söylenerek bekledim ya da bekletildim. Sorunun çözümü konusunda her defasında ilgi ve alakalı yaklaşımları oldu. Fakat bugüne kadar defalarca hatırlatmama rağmen geri dönüş sağlanmayınca da durumu burada açıklama gereği duydum. Madem böyle bir durumda masraflar bize ait olacaksa ne diye sigorta bedeli ödüyoruz? Kendilerinden bu sorunun en kısa sürede çözülmesini rica ediyorum.

16 Aralık 2024 15:09 (Şikayetten 15 dakika sonra)
16 Aralık 2024 19:38

27 Ağustos 2024 06:28
Ok Mobility Araba Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Ek Ücretler
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2025 19:36

Ziraat Filo'nun İnsan Hayatına Verdiği Değer