Europcar Araç Kiralama Sorunu

27 Ocak 2024 12:592.174
Mert'nin Teşekkür Mesajı
Genel Müdürlükten Meltem hanı arayıp sorunumla ilgilenmiştir kendisine teşekkür ederim.
26 Ocak 2024 16:43

Araç kullanıcıya sunulacak kontrol ve onarımları tamamlanmamıştır sürüş esnasında sağa doğru kayması sürüşü tehlikeye atmaktadır

26 Ocak 2024 18:48

Müşteri hizmetleri ile görüştüm değişim için dönüş sağlayacaklarını söylediler arayan olmadı

29 Ocak 2024 10:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Mert B., Europcar Türkiye ile iletişim kurduğunuz ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Başvurunuzu ilgili birimimize ilettik ve konuyla ilgili gerekli incelemeleri başlattık. En kısa sürede size dönüş yaparak, bilgilendireceğiz. Şikayetleriniz, önerileriniz ve değerli yorumlarınız için bize ulaşabilirsiniz. Europcar'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizi daima aramızda görmekten ve size en iyi hizmeti sunmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Europcar Türkiye Müşteri Hizmetleri

31 Ocak 2024 11:18

21 Aralık 2025 20:101.335

Kayseri Erkilet Havalimanı Europcar ofisinden 19.12.2025–21.12.2025 tarihleri arasında araç kiraladım. Aracı teslim alır...

Europcar Depozito İadesi Gecikmesi

26 Haziran 14:492

21.06.2026 tarihinde İstanbul Havalimanı’ndaki Europcar ofisinden 21.06–21.06 tarihleri arasında kullanılmak üzere araç ...