Emir sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Enpara Yazar Kasa Pos Sorunu

01 Mayıs 2024 17:07

Enpara pos QNB Finansbank bankası harici verilen pos cihazını yazar kasaya yüklemiyor. Sürekli reddediliyor, 1 Ocak 2024 tarihi itibari ile pos cihazının yazar kasaya yüklenme şartı var ancak hali hazırda 2018 den beri Enpara şirketim kullanıyorum fakat Enpara ile 3 kez görüşmeme rağmen bu yapılmıyor. Firmadan net cevap alamıyorum

02 Mayıs 2024 11:28 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

08 Mayıs 2024 20:05

Evet cevap olarak ilgileniyor dönüş yapılacak deniyor ve şikayet var bunu cevap olarak kabul ediyor. Çözüm gene yok 08.05.2024 itibari ile Enpara'yı bırakmış bulunuyorum, farklı 2 banka ile anlaştım aynı gün 1.5 saat içerisinde gelip yüklediler. Bu bankayı bırakma sebebim ilk olarak bu yazmış olduğum hali hazırda 5 sene kullanıp yazar kasa pos a yükleme yapılmamaları ve bunun ile ilgili mantıklı herhangi bir açıklama yapılmaması Bir diğer sebep gene şikayet var a 6 defa yazmama rağmen şelale caddesinde bulunan ATM nin 2.5 senedir sürekli kronik arızalı olması para & kart yutması ve tabii ki firmanın saçma, sorumsuz ve çözümsüz davranışları. Buraya yazıyorum ki olur da üst yöneticilerden biri görür açar, açmış olduğumuz kayıtları inceler. Enpara.com Size aylık 15.000 - 20.000 kazandıran müşterinizin bu kadar basit sorununu çözemeyip, cevap bile veremeyen firmaya dönüşmüştür.

10 Mayıs 2024 16:41

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 10/05/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

10 Mayıs 2024 16:50

Merhaba, Gelen mail aşağıdaki gibidir; "Bununla birlikte mobil pos' unuzu, yazarkasa pos cihazına çeviremiyoruz ancak yazarkasa pos cihazını temin etmeniz durumunda yazarkasa pos için yeni başvuru gerçekleştirebilirsiniz." Sanırım anlayamadınız, benim zaten hali hazırda yazar kasa cihazım var, sizden cihaz istemiyorum, yazımı dikkatli okursanız anlarsınız. Var olan mobil posun alınıp, kendi kullanmış olduğum yazar kasanın içerisine pos uygulamasının yüklenmesini istemiştim.

10 Mayıs 2024 16:52

Yazımın her köşesinde yazar kasa pos a yükleme yapılmasını belirtmişim. Bana verdiğiniz cevap şaka gibi sizden yazar kasa pos cihazı istemişim gibi bir cevap vermişsiniz bana " yazarkasa pos cihazını temin etmeniz durumunda yazarkasa pos için yeni başvuru gerçekleştirebilirsiniz." zaten bunu yaptım ve sonuç alamadığım için burada yazıyorum.

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Pos Cihazı Ödemeleri Hesaba Geçirmiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Sibel
22 Kasım 2024 18:47

Aysun
16 Ocak 2025 16:29
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
21 Eylül 2023 11:51
"İlginiz ve kısa sürede dönüşünüz için teşekkür ederim."
Orhan sonuçtan çok memnun

Orhan
14 Mayıs 2024 19:30
Mert sonuçtan memnun

11 Temmuz 2024 14:14
"Umarım olumlu sonuçlanır. Teşekkürler"

Enpara Kategorileri