Ödeme Yapıldı Ama Borç Hala Kapanmadı

11 Kasım 2024 10:45

Enpara kredi kartı borcumdan dolayı icralık olmuştum. 07.11.2024 tarihinde adresime avukat geldi. Borcumu ödemem için kağıt bıraktı. Avukatı aradım, borcu öğrendim. QNB Finansbank'taki hesabıma borcu yatırdım. Bugün itibariyle UYAP'tan baktığımda ödediğim para hala yansıtılmamış. Enpara müşteri hizmetlerini arıyorum, hiçbir şeyden haberi yok, ekranlarında yatırdığınız para gözükmüyor diyor. Bir banka şubesinde hesabınız var ve icralık borcunuzla ilgili hesabınızın bulunduğu şube yatırdığınız paradan haberdar değil. Böyle bir bankacılık sistemi. QNB Finansbank şubesini arıyorum, aktif şifre yok deyip kapatıyor. Parayı alana kadar avukatlarını gönderenler, parayı ödeyince kapı duvar. Elimde dekontum var ama muhatabım yok. İyiyken köle olurlar sana, işini görünce kapı duvar olan bir sistem QNB bankacılık sistemi. İcradaki dosyamın derhal kapatılmasını istiyorum. İşlem tarihi 07.11.2024 10:07:21 dekont no/fiş no: 11401624/62777

11 Kasım 2024 11:21 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

11 Kasım 2024 14:16

Yemin ediyorum vampir gibiler bir girdin mi içlerine bırakmıyorlar. Dijital şifre alayım dedim mobilden. Sözleşme eksikmiş şubeye gideceğim imza atacağım. Kendilerine ulaşmaya çalışırsan köpek gibi süründürüyorlar. Paranı alacaklarsa anında ışınlanıyorlar. Banka mı Allah belalarını versin uzak durun.

12 Kasım 2024 19:47

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 12/11/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Ferhat sonuçtan memnun değil

Ferhat
30 Ağustos 2024 05:07

Ümit
26 Haziran 2025 22:29
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Hesap Blokesi Ve Belirsizlik Nedeniyle Mağduriyet

23 Haziran 2025 17:09
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
13 Eylül 2024 23:21