22 Ekim 2023 11:372.452

Enpara ile yurt dışına gönderdiğim 5858.5 dolar alıcının hesabına geçmedi, bana da geri iade gelmedi.
Enpara.com şirketim hesabından gönderdiğim SWİFT transferi benim doğru yazdığım SWİFT kodunu yanlış ilettiği için çindeki alıcının hesabına geçmedi. Paranın iade olacağını söyleseler de 21/09/23 tarihinden beri hesabıma paranın geri gelmesini bekliyorum. Dekontlar ektedir

22 Ekim 2023 11:24

Dekont ektedir. İlk yüklediğim fotoğrafta SWİFT kodunu doğru yazmışım ancak 2. Fotoğrafta banka iletirken kafasına göre değiştirmiş. Tam 1 aydır paramı vermiyorlar mağdurum. Ticaretim olumsuz etkilendi.

22 Ekim 2023 23:40 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

22 Ekim 2023 23:54

1 aydan fazladır inceleniyor ama hiçbir çözüm yok.

23 Ekim 2023 14:04
Eki aç

Para az önce hesabıma tüm masraflar dahil iade oldu. Böyle yapmak gerekiyormuş demek ki

26 Ekim 2023 12:33

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 26/10/2023 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Bize her konuda, her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.

26 Ekim 2023 13:10

1 aydır mağdur edildiğim için bankamı değiştiriyorum

Anvar
Anvar
Şikayeti Çözüldü
12 Aralık 2023 18:44

Beni de dört gün oyalıyorlar yalnişlikla Enpara kartımdan SWİFT kodu ile USD hesabımdan 1300 dolar karşı bankanın tl hesabına para gönderildi iptal ettirdim paramı geri aktarmiyolar bu biraz zaman alacak diye oyalıyorlar para kesintisi olacak diye onaylatiolar ama ortada para yok hala bir çözüm yok yakin zamanda çözülmesini istiyorum

SWIFT Transferinde Uzayan Bekleyiş Ve İletişim Sorunu

5 Nisan 2025 16:461.907

"Sorun çözüldü. Teşekkürler..."

SWIFT Transferinde Uzayan Bekleyiş Ve İletişim Sorunu

Cihangir
Cihangir
29 Mayıs 2025 00:562.609

15/05/2025 tarihinde Enpara dolar hesabıma SWİFT ile para transferi işlemi yapıldı. Ancak para hesabıma gelmedi. Enpara ...

1 Destek

SWIFT Kodu Sorunu Nedeniyle Geciken Para Transferi

Sedef
Sedef
1 Aralık 2024 22:131.818

Yaklaşık 25 gün önce Dubai'ye 22.000 USD'lik bir transfer yaptım. Normalde aynı gün transfer edilmesini beklerken, yakla...

1 Yorum

Öne ÇıkanKonular