Aycan sonucu yetersiz buldu

Enpara [email protected] Cevap Vermiyor.

Enpara Guvenlik@enpara.com Cevap Vermiyor.
11 Aralık 2023 22:53

Yurt dışında yaşıyorum, Enpara hesabıma giriş yapabilmek için numara güncellemesi yapmam gerekiyor. Enpara nın kendi sitesinde bulunan talimatları yerine getirip g*******@enpara.com a mail attım ancak tam 2 haftadır bir cevap alamıyorum. Hesabıma giriş yapamadığım için hesabımda bulunan parayı kullanamıyorum ve kredi kartı borcum faize düştü. İki haftadır biriken faizle ilgili sorumluluk kabul edecek misiniz Enpara?

11 Aralık 2023 22:51

Çözümü hızlandırmak için Şikayetvar tarafından hazırlanan soruları yanıtlarken şarjım bitti, sorular yarım kaldı ve mail ile gelen soruları yanıtla butonu beni tekrar sorulara götürmüyor. Lütfen soruları yanıtlayabilmek için beni yönlendirebilir misiniz?

12 Aralık 2023 09:00 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

12 Aralık 2023 13:21
Enpara Guvenlik@enpara.com Cevap Vermiyor.

Talimat ekte olmasına rağmen hala Enpara bana talimatımın olmaması sebebiyle işleme almadıklarını iletti. Birincisi talebim kesinlikle mail ekinde bulunmakta ve bunu kanıtlayabilirim. İkincisi eksik belge olsa bile talebinizi eksik belge sebebiyle işleme alamadık diye bilgilendirme yapmanız için ortalığı ayağa mı kaldırmamız gerekiyor. Ben telepati yöntemi ile mi anlayacağım neden işlemimin devam etmediğini?

12 Aralık 2023 13:39

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 12/12/2023 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Bize her konuda, her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.

12 Aralık 2023 17:58

Sorunum çözüldü, fakat çözüm sürecinde aldığım cevaplar önce talebimde talimat ekinin olmadığı, daha sonra boş mail aldıkları ve talimatlı maili hiç almadıkları yönünde oldu. Halbuki elimde talebimin alındığına dair Enpara dan gelen otomatik cevap bile var. Bu platformda şikayet oluşturunca çok hızlı aksiyon alınması fakat kendi iletişim kanalından cevap alamamak çok üzücü. Severek uzun yıllardır kullandığım Enpara beni hayal kırıklığına uğrattı. Umarım bu geri bildirimim değerlendirmeye alınır. Sorunum çözüldüğü için teşekkür ederim.

Çiğdem
29 Eylül 2023 16:52

Yalçın
28 Ekim 2025 13:14

Hande
12 Mart 2024 21:17
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
17 Mayıs 2025 17:53