Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Emsan Mutfak Robotu Mağduriyeti!

18 Aralık 2024 14:40

Emsan 2000 Watt Bella Gusto Maxi markalı mutfak robotunu 2023 yılı Aralık ayında Ankamall'daki mağazadan aldım. Bu ürün 3 fonksiyonlu olup kıyma çekme, hamur yoğurma ve smoothie blender'ı olan bir üründü. Daha sonra kullanım esnasında kıyma çekme işleminde ürünün kıyma çekme parçalarının metallerinin tamamı karardı. Durumu Ankamall'daki Emsan mağazasına bildirdik ve ürünü servise teslim ettik. Sonuçta ürünün değişmesi gerektiği yönünde bize bildirim yapıldı. Ancak ürünün aynısını değil, bir alt düşük fonksiyonlu modellerini bize teklif ediyorlar ya da ilk alış fiyatı olan 6999 TL'yi teklif ediyorlar. Bu durumda 2023 yılında 3 fonksiyonlu ve 2000 w motor güçlü ürün yerine bana 2 fonksiyonlu 1300 w motor güçlü ürünü vermeye çalışıyorlar. Defalarca bu durumda bizim zarara uğrayacağımızı belirtmemize rağmen aynı tekliften vazgeçmiyorlar. Hiçbir şirket yetkilisi irtibat kurup yardımcı olma ya da uzlaşma gibi bir eyleme girmiyorlar. Emsan şirketinin bu tutumunu anlayamadım. Tüketici olarak yaklaşık 6 aydır mağdur edildik. Halen ürünümüzü alamadık.

Tılsım sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 16:10
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 15:23
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 12:36
Emsan Mikser Tamiri Ve Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 18:21
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 07:31
Emsan Mutfak Kategorileri