Aylin sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 21:43

28.03.2024 tarihinde Emaar AVM'nin -3. Katında Gratis mağazası önündeki takı stantlarından Doa Aksesuar isimli stanttan dört adet takı satın aldım ve 4.000 TL ödemeyi benden havale yoluyla aldılar. Ne bir fiş ne de bir fatura tarafıma verilmedi. Ertesi gün aynı standa gittiğimde ürünün kusurlu olduğunu ve iade etmek istediğimi belirttim.

Ancak bana, satış sırasında belirlenen fiyattan farklı bir fiyatla iade yapacaklarını ifade ettiler. Her seferinde her takı için farklı fiyat teklif edildiği için satın aldığım ürünlerin tamamının iadesini talep ettim, fakat bu talebim kabul edilmedi.

Emaar AVM yönetimine bu durumu şikayet ettim ancak henüz herhangi bir geri dönüş alamadım. Doa Aksesuar adı altında satış yapan firmanın vergi kaçırmak amacıyla fiş veya fatura kesmediğinden ve her sorduğumda ürünler için farklı fiyatlar belirttiklerinden dolayı şikayetçiyim. Ödediğim paranın iadesini talep ediyorum. Eğer Emaar AVM yönetimi de bu konuyla ilgilenmezse bu firmayı barındırdıkları ve tüketici haklarından olan iade hakkımın kullanılmamasına izin verdikleri gerekçesiyle yönetim hakkında da şikayette bulunacağımı belirtmek isterim.

09 Temmuz 2024 19:10

21 Ekim 2024 20:10
Merve sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2025 16:43

14 Aralık 2023 15:11