Safiye sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 21:52

Electrolux Airfryer 5.6 litre ürünü sadece patates ve biber kızartması için kullandım. İç mekanizması paslanmaz çelik diye satıldı. Fakat gel gör ki içi paslandı. Bana kullanıcı hatası deyip mağdur bırakıldım. Ben büyük fırınımı her türlü temizliyorum, 8 senedir sorun yok. İlk defa elektrikli alet kullanmıyorum. Bu Airfryer bizi zehirler. Tüketici Hakları'na başvurup sorunumun çözülmesini talep edeceğim.

04 Aralık 2024 10:11 (Şikayetten 12 saat sonra)
04 Aralık 2024 12:18

Ben verilen 0850 li numarayı aradım gizem hanim kullanıcı hatası diye konuyu geliştiriyor. Peki kullanım kılavuzunda, internette, ve urunu satarken Electrolux cankaya bayii inatla paslanmaz çelik diye neden söylüyor. Bu insanları yanlış yönlendirmek olmuyor. Sağlam çalışan ürünümü pas sorunu yüzünden kullanamıyorum. Birkaç gün daha bekleyeceğim. Eğer konu hakkında gerekli dönüş sağlanamazsa, gerekli kurumlara bas vurup hakkımı arayacağım Electrolux

05 Aralık 2024 19:46

Neden çözüm bulunmuyor paslanmaz çelik yazıp ürüne kullanıcı hatası demeniz hiç olmadı. İçi sac gibi ince olan şeyi nasıl temizlememizi bekliyorsunuz acaba. Her yere ve şikayette bulunacağım verdiğim para çöp oldu. Electrolux

Gül sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 17:13
İrfan sonuçtan memnun

22 Ağustos 2023 20:17
"Electrolux ürününün arkasında durmuştur. Teşekkürler. Samsun çağrı Teknik servisteki temsilci hanıma çok çok teşekkürler çok yardımcı oldu sağ olsun. Ve Tüketici dostu şikayet var.com sizlere de teşekkürler."
Onur sonuçtan çok memnun

20 Ocak 2024 17:42
"Çok teşekkür ederim. Hemen iletişime geçilip çözüm sağlandı."

21 Aralık 2024 23:06
Özlem sonuçtan çok memnun

Electrolux Airfryer Paslanma Şikayeti

21 Nisan 2024 01:28
"İlk defa bir markanın sorgusuz sualsiz ürününe sahip çıkıp ve jet hızıyla çözümlemesiyle karşılaştım. Kurumsallık ve müşteri memnuniyeti budur. Helal olsun. Bundan sonra beyaz eşyada kesinlikle Electroluks ilk tercihim olacaktır. Tekrar markasına sahip çıkan bu firmaya gönülden teşekkür ediyorum aynı zamanda müşteri hizmetlerine ve Electroluks Servisi'ne ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim."
Electrolux Kategorileri