Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Şikayetçiyim

17 Ocak 2024 09:57

Nisan 2023’te aldığım Electrolux EW7F249PST model çamaşır makinesi için eylül 2023’te arıza kaydı oluşturdum. “B** Ç***” isminde yetkili servis gelip arızalı sese bakıp kazan değişimi olması gerektiğini iletti. Aralık 2023’te (arıza oluşturma tarihi ile aradaki farka dikkat edin) kazan değişimi ile ürünü geri getirdiler. Yetkili servis ile ürünü test ettiğimizde arızalı sesin devam ettiğini gördük ve bu sesin normal olduğunu söylediler. Neden bu ses için kazan değişimi yaptınız o zaman diye sorduğumda cevap alamadım. Aşağıya ilgili sesin video kaydını ekliyorum dileyen izlesin

23 Şubat 2024 11:01

Electrolux arızalı çamaşır makinesi ile ilgilenmedi. Ürünü sattıktan sonra onların değilmiş gibi davranıyorlar.

Bu arada "Electrolux alırsanız servis sorunu yaşarsınız" diyenler kesinlikle haklılar. Bana yönlendirdikleri servisi değiştiremiyorlar ama yönlendirdikleri çamaşır makinesinden çıkan ses yüzünden kazan değiştirip yinede çıkan sesin düzelmemesine rağmen sorun olmadığını söyledi.

Nisan 2023’te aldığım Electrolux EW7F249PST model çamaşır makinesi için eylül 2023’te arıza kaydı oluşturdum. “b** ç***” isminde yetkili servis gelip arızalı sese bakıp kazan değişimi olması gerektiğini iletti. Aralık 2023’te (arıza oluşturma tarihi ile aradaki farka dikkat edin) kazan değişimi ile ürünü geri getirdiler. Yetkili servis ile ürünü test ettiğimizde arızalı sesin devam ettiğini gördük ve bu sesin normal olduğunu söylediler. Neden bu ses için kazan değişimi yaptınız o zaman diye sorduğumda cevap alamadım. Aşağıya ilgili sesin video kaydını ekliyorum dileyen izlesin

17 Ocak 2024 09:59 (Şikayetten 2 dakika sonra)
Fırat
Fırat
01 Temmuz 2024 09:53

Ürünün arızalı olduğunu ama Electrolux'un bu durumu çözemediğinden dolayı süreci tüketici mahkeme heyetine taşıdım. Mahkeme bilirkişi raporu istedi ve sonucunda ürünün arızalı olduğunu ve ücret iadesi kararını verdi. Fakat Electrolux burada da şaşırtmıyor 24/06/2024 te ürünü iade etmeme rağmen halen ücret iadesini yapmadılar. Güzelim markayı Türkiye'de ne hale getirdiler.

Rojhat sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 17:19

Gülden
17 Temmuz 2024 14:43
Muammer sonucu yetersiz buldu

Muammer
18 Aralık 2023 13:20
Murat sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 23:02

Electrolux Çamaşır Makinesi Kötü Servis Kötü Genel Merkez Hizmeti