Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 09:15

Electrolux Pure C9 elektrikli süpürgemi 20.08.2022 tarihinde Teknosa 'dan aldım. 25.06.2024 tarihinde süpürgemin alüminyum borusuna giren, kumandalı hortum tutma sapının plastik olan uç kısmı dibinden yırtılma sorunu ile karşılaşmam malzeme kalitesinin vasat olduğunu tekrar gözler önüne serdi. Üstelik aldığım süreçten bu yana süpürgemi çok nadir kullanmama rağmen böylesi bir sorunla karşılaşmam benim markaya olan güvenimi sarstı. Yaşamış olduğum sorunun giderilmesi adına gerekli aksiyonların alınması rica ediyorum. Süpürgemi almış olduğum süreçten bu yana bitmek bilmeyen sorunları yüzünden bu markadan bir hayli soğudum. Alırken kalite algısı ile almış olduğum ürün bu algıyı yıkmam da bir hayli yardımcı oldu sağ olsun. Lütfen mağduriyetimin giderilmesi için gerekli olan hassasiyetin gösterilmesini rica ederim.

29 Ağustos 2024 12:08

Electrolux Pure C9 elektrikli süpürgemi 20.08.2022 tarihinde Teknosa 'dan aldım. 25.06.2024 tarihinde süpürgemin alüminyum borusuna giren, kumandalı hortum tutma sapının plastik olan uç kısmının dibinden yırtılma sorunu ile karşılaşmam malzeme kalitesinin vasat olduğunu tekrar gözler önüne serdi. Üstelik bu durumla karşılaşan tek kişi değilim. Alırken referans olarak aldırmış olduğum akraba ve arkadaş çevrem de aynı durumdan muzdarip.

Bu durumlar karşılaşmam üzerine Electrolux müşteri hizmetlerini aradım ve yaşamış olduğum problemi aktardım. Ürünü gerekli incelemelerin yapılabilmesi için servise götürmem gerektiğini söylediler. Bu konuşmayı yapmış olduğumuz aynı gün içerisinde dedikleri gibi ürünü servise götürdüm. Servisten almış olduğum cevap ise merkezden kayıt açılmadığı için ürünü alamıyoruz yönünde oldu. Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım almış olduğum cevap almak zorundalar oldu. Servis ise kayıt olmadan alamayacağı konusunda ısrarcıydı. Servisin kapanma saati yaklaştığı için bu cevap üzerine servisten çıktım ve elimde elektrik süpürgesi ile evin yolunu tuttum.

Ertesi gün müşteri hizmetlerini arayarak şikayet kaydı oluşturdum ve kayıt açacaklarını ürünü tekrar servise götürmem gerektiğini söylediler. Aynını yaptım o kadar yola rağmen (80km) elimde süpürge ile servisi yolunu tekrar tuttum. Sonunda ürünü servise 10.08.2024 tarihinde verebildim. Gerekli incelemenin yapılıp tarafıma dönüş yapılacağı söylendi. Tarihlerimiz 16.08.2024 'ü gösterirken bir arama aldım. Arkadaşlar gerekli incelemeyi yapmışlar. Tarafıma servisten bir arama sağlandı ve Electrolux tarafından ücretli! Onarıma karar verildiğini aktardılar.

Malzeme kalitesi olmayan ve her seferinde düzenli istikrarla yırtılan kumandalı tutamak için 1230TL ücret çıkardılar ayrıca bu durum ise kullanıcı hatasıymış. Ben bu cihazı ömrümde ilk defa kullanmıyorum ya da almış olduğum ilk süpürgem değil. Satarken küçük dayanıklı ev aletleri diye satılan bu ürünün ne dayanıklılık ile ne de kalite ile uzaktan yakından alakası yok. Halen daha satışta olan bu ürünün satışta olması bile büyük bir mağduriyet aslında. Yedek parça satacağız diye milleti rezil ediyorlar. Konu ile ilgili defalarca müşteri hizmetlerini aradım ve çıkan her kişiyle lütfen tarafıma yetkili bir arkadaş dönüş yapsın dedim ama kesinlikle bir değeri yok kulak arkası yapılıyor ve kimsenin de umurunda değil.

İşin özü kesinlikle uzak durmanızı şiddetle önerdiğim markadır kendileri.

16 Ağustos 2024 14:27

İşin özü kesinlikle uzak durmanızı şiddetle önerdiğim markadır kendileri.

Ek
Ek
19 Temmuz 2024 09:18 (Şikayetten 2 dakika sonra)
24 Temmuz 2024 20:39

Herhangi bir şekilde dönüş sağlanmadı. Mağduriyetten başka bir durum yok ortada. Sorunu çözmek adına hiçbir şekilde aksiyon alınmış değil. Aldığıma binbir pişmanım.

29 Temmuz 2024 12:09

Halen daha çözüm odaklı bir dönüş alamadım. Garanti sürecim bitiş süreci yaklaşıyor ve marka ısrarla çözüm için bir seçenek sunmuyor. Garanti sürecim geçtiği zaman ise süreci bahane ederek üzerini kapatacaklar bunu da çok iyi biliyorum. Yaşamış olduğum mağduriyet gerçekten çok uzadı ve böylesi bir durumu yaşamam bir daha bu markayı tercih etmemem için gayet yeterli bir sebep. Böylesi bir sorunda olan ürün ise neden piyasada halen daha satılıyor? Ürünün arkasında duramayacak iseniz müşterilerinizi böylesi bir durum ile mağdur edecekseniz neden bu satılırken söylenmiyor da her şey çok güzel dört dörtlük anlatılıyor. Electrolux markası ile olan deneyimim benim için çok olumsuz ve memnun olamadığım bir süreç oldu. Üstelik çevreme de bu ürünü tavsiye etmem üzerine bir çok arkadaşımı da bu ürüne yönlendirdim ve hemen hemen hepsi aynı benzer durumlardan şikayetçi ürün malzeme kalitesizliği. Gerçekten böylesi bir durumda olduğum için hem mahcup hem de üzgünüm. Yaşamış olduğum bu süreç benim için büyük bir fiyasko. Resmen almış olduğum ürünü kullanamıyorum.

Ahmet sonuçtan çok memnun

18 Nisan 2024 12:25
Electrolux Pure C9 Elektrikli Süpürge Malzeme Kalitesinin Vasatlığı
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
08 Temmuz 2024 17:03

08 Eylül 2023 18:00
Metin sonuçtan çok memnun

24 Kasım 2023 01:22
"Ürünün kırık parçası yenisi ile değiştirildi. Teşekkür ederim"
Electrolux Süpürge Kırık Parça Ücret Karşılığında Yapılmamalı
Electrolux Süpürge Kırık Parça Ücret Karşılığında Yapılmamalı