Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Kurutma Makinesi Kurulum Sonrası Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

11 Aralık 2024 22:39

Birkaç hafta önce satın aldığım Electrolux marka çamaşır kurutma makinesinin kurulumu üç hafta önce yetkili servis tarafından yapıldı. Servis görevlisi ayrıldıktan hemen sonra makineye baktığımda tamburunda içe doğru bir ezik görerek servis görevlisini aradım ve kendilerine ilgili görselleri de gönderdim. Servis tarafından sorun Electrolux Merkeze iletildi (bana öyle söylendi).
Bir hafta geçmesine rağmen hiç ses çıkmayınca yetkili servisi aradım ve yanıt beklediklerini söylediler. Ardından bana geri dönüş yaparak Merkez ile görüştüklerini, benim Merkezi arayarak kayıt oluşturmam gerektiğini ilettiler. Ben de merkezi arayarak kayıt oluşturdum ve bu bilgiyi yetkili servise ilettim.
Aradan bir hafta daha geçtikten sonra tekrar yetkili servisi aradığımda hala kendilerine geri dönüş yapılmadığını belirttiler. Ben de Electrolux müşteri hizmetlerini arayarak sorunumun çözülmesini beklediğimi, beni hala aramamalarını anlayamadığımı söyledim. Talebimi alarak bana döneceklerini söylediler.
Kurulum yapıldığından ve sorunu ilettiğimden itibaren tam üç hafta geçti ve ben hiçbir aşama kaydedememiş durumdayım. Makine öylece bekliyor. Electrolux iyi bir marka diyerek satın aldım, ama müşteri hizmetleri konusunda çok kötülermiş maalesef.

16 Aralık 2024 09:05 (Şikayetten 4 gün sonra)
Aylin
Aylin
30 Aralık 2024 22:52

Ürünü Kasım ayı ortalarında almıştım. Montajın yapıldığı gün sorunu fark edip önce servise sonra da Electrolux'e bildirdiğim halde sorun hala çözülmedi. Değişim kararı almışlar, ancak bunu bile bildirmiyorlar. Üstelik değişim kararını alalı da yaklaşık 20 gün olmuş, hala bir gelişme yok. Ben arayıp zar zor süreç hakkında bilgi alabiliyorum. Firma kendisi arayıp bir bilgilendirme yapmadı. Buraya yazdıkları otomatik mesaj dışında bir iletişim yok maalesef. Electrolux çamaşır makinemden memnun olduğum için ve uyumlu olsunlar diye bu marka kurutma makinesi seçtim. Ancak müşteri hizmetleri gerçekten çok çok kötüymüş. Çok büyük hayal kırıklığı oldu. Bir buçuk aydır makineyi kullanamadan bekliyorum.

16 Nisan 2024 16:06
Ozan sonuçtan memnun

04 Kasım 2024 12:15
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 21:01
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 22:57

08 Mayıs 2025 15:01