Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Kullanıcı Sorunu Olmayan Kullanıcı Sorunu

Electrolux Kullanıcı Sorunu Olmayan Kullanıcı Sorunu
27 Temmuz 2024 02:10

Sorun : Cihaz herhangi bir program başlatıldıktan 1 dakika sonra duruyor ve devam etmiyor, yeni bir program başlatınca yine 1 dakika çalışıyor ama 1 dakikanın sonunda duruyor.
Ürün ilk olarak 6.12.2022 tarihinde kurulumu yapıldı. 22.12.2022 de ilk olarak yukarıda belirttiğimiz sorun ile karşılaştık. Ki ilk bir hafta ürün kullanılmamıştı. Bu sorunun çözülmesi için evimize 2 kere servis gelmesi gerekti, 2. Gelişinde ancak çözülebildi. Çözen kişi evde cihazın içini açarak cihazın içerisindeki karta birkaç müdahale ile sorunu çözmüştü, açıklama olarak da Nakliyeden kaynaklanan kart hatası şeklinde belirtildi. Bu durum sonrasında uzun bir süre cihaz herhangi bir sıkıntı çıkarmadan çalıştı. Cihazın kullanım sıklığı ise 2 kişinin bulunduğu bir evde, ihtiyaç dahilinde kış aylarında haftada bir kez, Mart ve ekim ayları arasında da 15-20 günde bir havlu ve nevresimler için kullanılıyor.
10.06.2024 tarihinde cihaz tekrar aynı sorunu yaptı, servis çağrıldı ve servis 3-4 gün içerisinde geldi. Servis makineyi atölyeye alıp temizlik gerektiğini söylediler ve bunun için 2000₺ dan yüksek ücret talep ettiler. Makineyi çok kullanmadığımı temizliğini düzenli yaptığımı öyle bir şey gerek olmadığını, garantisinin devam ettiğini, bu arızayı daha önceden de verdiğini ve tamir edilmesini istedik. Birkaç ayar yapıp gittiler. Makine çalıştı ancak 1-2 kullanım sonra aynı hatayı verdi. Servisten 3 kez gelip makinenin arızasını bulmak için servise götüreceklerini söylediler kabul ettik.
Cihaz atölyede onarıldıktan sonra telefonla tarafımıza tekrar ulaşılıp sorunun kullanıcı hatası olduğunu kullanıcı hatası olarak da gider kısmında kir toz biriktirdiği gibi bir ifade ile yine ücret istendi. Telefon sırasındaki itiraz sonrasında peki bu seferlik bizden olsun gibi bir yaklaşımla ücret istemekten geri çekinildi ancak bu seferlik bizden olsun gibi bir yaklaşım söz konusu olamaz çünkü ürün hali hazırda garanti süresi içerisinde ve ek olarak cihazın temiz kullanılmama gibi bir durumu söz konusu değil. Eve teslim etmeye geldiklerinde makinenin yapılmadığına dair tereddütlerimiz olduğunu her seferinde aynı arızanın verdiğini söyledik. Hata kullanıcı hatası yazan sorumlu ile telefonda görüştük memnun kalmadığımı dile getirdik kendisi de dahaki sefere başka bir servis talebinde bulunmamızı tavsiye etti. Kullanmadığım bir makineye 6 ayda bir bakım yapılması gerektiğini doğal olarak da ücret ödenmesi gerektiğini söyledi. Karakter limiti nedeniyle kalan kısmı ek olarak bahsedeceğim.

29 Temmuz 2024 13:40

Makine ilk bahsedilen sorunu yine tekrarladı servis cihazı evimize cuma akşamı teslim etmişti pazar akşamı sorun yine tekrarlanmış durumda.

30 Temmuz 2024 09:49 (Şikayetten 3 gün sonra)
30 Temmuz 2024 19:18

Dalga mı geçiyorsunuz sizce ben o numarayı aramamış olabilir miyim? Shape living for better olan sloganınızı sell it and forget it olarak değiştirin bari tam olsun. Adam akıllı destek sağlayacaksanız sağlayın ürün halen arızalı.

Electrolux Üst Üste Konulacak Makineler İçin Beklenen Aparat Sorunu

18 Ocak 2024 19:42
Okan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 18:24
Sündüz sonuçtan hiç memnun değil

Sündüz
25 Nisan 2025 13:11
Kurutma Makinesi Kronik Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 21:50

Electrolux Kurutma Makinesi Kabusu: Beklemekten Bıktım!

13 Ocak 2025 18:03

Electrolux Kategorileri