Electrolux Üst Üste Konulacak Makineler İçin Beklenen Aparat Sorunu

18 Ocak 2024 19:42

08.10.2023 tarihinde Media Markt'tan bir adet çamaşır makinesi ve bir adet kurutma makinesi satın aldım. Satın alma sırasında ürünlerin üst üste konulacağını belirttim ve satıcı tarafından herhangi bir sorun olmayacağı ifade edildi. Ancak kurulum için gelen servis, ürünlerin üst üste konulamayacağını, konulması durumunda garantinin geçersiz olacağını, sorun yaşanmaması için ara bir aparat gerektiğini belirterek kurutma makinesini farklı bir odaya kurdu. Electrolux çağrı merkezi ile iletişime geçtim ve aparatın stokta olmadığı, ancak kısa sürede temin edileceği, iki ürünü aynı anda aldığım için uygulanan kampanya kapsamında bu işlemin ve aparatın ücretsiz olacağı bilgisi verildi. Bir ay bekledikten sonra aparatın geldiği ancak stok sayımı nedeniyle kurulumun gecikeceği söylendi. Bir ay sonra tekrar iletişime geçtiğimde aparatların gümrükte olduğu, beklemek istemediğim takdirde aparatın mağazalarda mevcut olduğu ve daha önce belirtilen ücretsiz işlemin yapılamayacağı ifade edildi. Satın almamın üzerinden 3 ay 10 gün geçmesine rağmen kurutma makinesi hala kullanılmayan bir alanda durmakta ve Electrolux, sorunu çözmek yerine süreci uzatmaktadır.

19 Ocak 2024 09:15 (Şikayetten 13 saat sonra)
Fatih
Fatih
22 Ocak 2024 14:23

Firma tarafından arandım, yine aynı şeyleri söylediler. Ses kayıtlarını dinlemelerini, bana onlar tarafından söylenen şeyin yapılmasını istedim. Ancak ne yazık ki çağrı merkezinin bana söylediği, kayıt altında olan ifadelerini reddettiler.

29 Kasım 2023 23:58
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 15:03
Mert sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 17:59
Oğuzhan sonuçtan memnun